Fenerbahçe'de, Erciyesspor maçı hazırlıkları sürüyor

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçe'de, Erciyesspor maçı hazırlıkları sürüyor

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe, Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında, Pazar günü deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. nbsp;Can Bartu Tesisleri Kapalı Salon'da gerçekleştirilen antrenman 1 saat 15 dakika sürerken önce denge ve koordinasyon çalışması ardında da kuvvet çalışması yapıldı. nbsp;
Antrenmana milli takımlarda bulunan Alper Potuk, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Michal Kadlec, Emmanuel Emenike, Pierre Webo ve Raul Meireles ile ümit milli takımda yer alan Salih Uçan katılmadı. Sol üst ön adalesinde sakatlığı bulunan Bruno Alves takımdan ayrı çalışırken, Emre Belözoğlu ise geçirdiği gribal enfeksiyon sebebiyle antrenmana katılamadı. Fenerbahçe, Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını bugün saat 18.00'de yapacağı günün ikinci antrenmanıyla sürdürecek.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...