Fenerbahçe'de Comolli'nin yerine gelecek isim belli oldu!

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
Fenerbahçe'de Comolli'nin yerine gelecek isim belli oldu!

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Emre ve Çetinkaya Fenerbahçe'de Comolli ile yolların ayrılmasının ardından yeni bir ‘sportif direktör’ ataması yapılıp yapılmayacağı konuşulmaya başlandı.

Gelecekte bu göreve getirilmesine kesin gözüyle bakılan takım kaptanı Emre Belözoğlu ile eski idari menajer Hasan Çetinkaya’nın adları ön plana çıkarken, sportif direktör getirilmesine karar verilmesi halinde bu iki isimden birinin seçileceği belirtildi.

'BİR GÜN SANA DA SIRA GELECEKTİ''

Fenerbahçe'nin eski tercümanı DenizSarıtaç, istifa eden Comolli’yi suçlayan ifadelerle dolu bir tweet attı. Sarıtaç, “Çalıştığın ülkeyi küçümse, sürekli insanlara iftiralar at, arkadan konuş, kuyu kaz. Üç kuruş maaşla çalışan insanları bile paranoyalarınla kovdur. Kendi eksikliğin anlaşılmasın diye iş bilen herkesle çatış. Bir gün sana da gelecekti sıra. Güle güle” diye yazdı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...