Fenerbahçe'de bu hafta bir ilk yaşanacak!

Fenerbahçe'de bu hafta bir ilk yaşanacak!

SPOR Haberleri

Emre Belözoğlu'nun sakatlığı sebebiyle orta alanda rotasyona gitmek durumunda kalan Fenerbahçe'de, gözler Salih Uçan'a çevrildi.

nbsp;Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen ve bu sezon teknik patron Ersun Yanal tarafından fazla şans verilmeyen Salih Uçan, Bursaspor mücadelesi öncesinde ilk 11'e göz kırpıyor. Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu'nun sağ bacak arka adale zarında yırtık tespit edilmesinin ve yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalacağının açıklanmasının ardından gözler Salih Uçan'a çevrildi.


EMRE YOK, ROTASYON VAR!
Sezon başından itibaren Salih Uçan'a fazla forma şansı vermeyen Ersun Yanal'ın, sarı-lacivertli ekibin son oynadığı iki lig mücadelesinde de genç oyuncuya şans vermesi dikkatlerden kaçmadı.
Özellikle, Emre Belözoğlu'nun yaşadığı sakatlığın ardından orta alanda revizyona gidecek olan Fenerbahçe'de, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Şükrü Saraçoğlu'nda oynanacak olan Bursaspor mücadelesinde Salih Uçan'ın ilk 11'de başlaması bekleniyor.


BİR İLK OLACAK!
Fenerbahçe'nin genç yıldızı, Bursaspor mücadelesinde ilk 11'de sahaya çıkması durumunda ise bu sezon kendisi adına bir ilke imza atacak. Ersun Yanal tarafından Spor Toto Süper Lig'de oynanan 13 mücadelede forma şansı verilen genç yıldız, bu mücadelelerin hepsinde yedek soyundu ve oyuna sonradan dahil oldu. 94 doğumlu genç oyuncu, deneyimli teknik adam tarafından Bursaspor karşısında ilk 11'de sahaya sürülmesi durumunda bu sezon Fenerbahçe forması ile ilk defa ilk 11'de sahaya çıkmış olacak ve bir ilki yaşayacak.


Salih Uçan ayrıca, bu sezon sarı-lacivertli forma ile Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 14 mücadelede forma giydi. 20 yaşındaki oyuncu bu karşılaşmalar kapsamında takımına gol bazında katkıda bulunamazken yalnızca 1 asist kaydedebildi. SPORX

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...