Fenerbahçe'de birçok yıldız isim topun ağzında

Fenerbahçe'de birçok yıldız isim topun ağzında

SPOR Haberleri

Devre arasında Bruno Alves ve Selçuk Şahin'i kapının önüne koyma kararı alan Yıldırım asıl revizyonu sezon sonu yapacak.

Galatasaray mağlubiyetinin ardından radikal kararlar alan Başkan Aziz Yıldırım, uygulama için sezon sonunu beklemiyor. Derbide gereksiz yere kırmızı kart gören Bruno Alves'le Sneijder'ın attığı golde seyirci rolü oynayan Selçuk Şahin'i devre arasında göndereceğini oyuncuların yüzlerine söyleyen Aziz Yıldırım, sezon sonunda ise çok daha geniş kapsamlı bir operasyon yapmaya hazırlanıyor. Yıldırım, "Herkes kriz içindeyken sizin bir kuruş alacağınız yok. Türkiye'nin en iyi imkanları size sunuluyor. Avrupa'da bile olmayan tesislerde çalışıyorsunuz. Bir dediğiniz iki olmuyor. Taraftar için ise söyleyecek söz yok. Her şartta her yerde sizi destekliyorlar. Ya bunların kıymetini bilirsiniz ya da valizinizi toplarsınız" sözleri sadece Alves ve Selçuk'u değil tüm takımı kapsıyor.

7 ismin bileti kesildi

Kadronun yaşlanmasını da göz önünde bulunduran Aziz Yıldırım'ın takımı genç-leştirmek için de değerlendireceği bu revizyon sürecinde gözden çıkarılan isimlerin başında Dirk Kuyt geliyor. Ülkesine dönme planları yapan Hollandalı yıldızla sezon sonunda yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, sorunları bitmek bilmeyen Emenike de satış listesine konacak bir diğer lejyoner. Yerlilerden ise Mehmet Topuz, Egemen Korkmaz ve Serdar Kesimal topun ağzındaki isimler. "Bu takımın müzmin yedeklere değil, 11 için savaşacak isimlere ihtiyacı var" diyen Yıldırım bu üç oyuncunun da biletini kesmiş durumda. Yıldırım'ın talimatıyla transfer çalışmalarına şimdiden başlayan sarı-lacivertliler tam 5 farklı mevkiye takviye yapacak. Fenerbahçe stoper, sağ bek, sağ kanat, sol kanat mevkilerinin yanı sıra forvet için de yerli oyuncu arıyor.
nbsp;Mehmet Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...