Fenerbahçe'de Arda Güler krizi: Gençlerbirliği yıldız isimden vaçgeçmedi

Düzenleyen: / Kaynak: Mynet
Fenerbahçe'de Arda Güler krizi: Gençlerbirliği yıldız isimden vaçgeçmedi

SPOR Haberleri  / Mynet

Gençlerbirliği'nden, sonraki transferinden yüzde 20 pay vermek koşulu ile alınan Arda Güler, krize neden oldu. Söz konusu iddiaya göre; Gençlerbirliği'nden Arda'nın yüzde 20'lik hakkını da almak isteyen Fernerbahçe'nin 3 milyon euro teklifi az bulundu.

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, sarı-lacivertlilere pahalıya patlayacak. Güler'in transfer olduğu Gençlerbirliği'nde saklı bulunan sonraki satıştan yüzde 20 kazanç elde edeceği ibaresi, Fenerbahçe yönetimini zorluyor. Sonraki satıştan gelecek %20 payı Gençlerbirliği'ne vermek için el sıkışan sarı-lacivertliler, bu anlaşmayı ortadan kaldırmak için 3 milyon Euro teklifte bulundu. Başkent ekibi ise olumsuz yanıt vererek pazarlığı 5 milyon Euro'ya çıkardı.

Fenerbahçe'de Arda Güler krizi: Gençlerbirliği yıldız isimden vaçgeçmedi

İLK TEKLİFE OLUMSUZ CEVAP

Arda Güler'i yüksek bir bonservis bedeline satmayı planlayan Fenerbahçe, bu maddeyi ortadan kaldırmak istiyor. Gençlerbirliği ile görüşme gerçekleştiren sarı-lacivertliler %20 pay için 3 milyon Euro teklifte bulundu. Başkent ekibi ise bu teklife olumsuz yanıt verdi.

Gençlerbirliği'nin Arda Güler'in %20'si için 5 milyon Euro istediği iddia edildi. Sosyal medyada ortaya atılan bu iddianın ardından Fenerbahçe'den bir yalanlama gelmedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Mynet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...