Fenerbahçe'de 5 futbolcunun bileti kesildi

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de 5 futbolcunun bileti kesildi

SPOR Haberleri

Süper Lig'de zirve yarışında ağır yara alan Fenerbahçe'de Alves, Kadlec, Meireles, Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal ile yollar ayrılacak.

Spor Toto Süper Lig'de önce Osmanlıspor ardından Konyaspor ve dün akşam da Galatasaray karşısında son 3 maçta kaybedilen 7 paun sonrasında sarı-lacivertli oyuncuları zor günler bekliyor.Fotospor'un haberine göre; İlk etapta sözleşmesi sezon sonunda zaten bitecek olan ve takımdan ayrılacak olan Caner Erkin kadro dışı bırakılacak. Genç oyuncuya istemesi durumunda özel antrenör eşliğinde çalışması teklif edilecek. Ayrıca milli oyuncuya yüklü de bir para cezası verilecek.
Topal ve Gökhan'a yeni sözleşme
Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'a galibiyet üzerine kurulu olan maç başı ücretlerin de içinde olduğu 2 milyon euro'yu geçmeyecek sözleşmeler teklif edilecek. Sözleşmeler 1 artı 1 yıllık olacak. Kabul etmezlerse ısrar edilmeyecek.
5 ismin bileti kesildi
Bruno Alves, Raul Meireles, Mehmet Topuz ve Michal Kadlec'e teşekkür edilecek. Kendileriyle yola devam edilmeyeceği iletilecek. Serdar Kesimal'ın sözleşmesi feshedilecek. Kendisinin tesislere girmesi yasaklanacak.
Nani ve Van Persie gidebilir
Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak beklentilerin uzağında kalan Van Persie ve Nani'ye cazip bir teklif gelmesi halinde iki isimle yollar ayrılacak ve yerlerine genç başarıya aç futbolcular kadroya dahil edilecek.
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...