Fenerbahçe'de 4 oyuncunun bileti kesildi

Fenerbahçe'de 4 oyuncunun bileti kesildi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’de Ersun Yanal ve oyuncuları her ne olursa olsun saha içinde kalmakta kararlı. Ersun Yanal'ın kadroda düşünmediği 4 oyuncu ile ise yollar ayrılmaya hazırlanıyor.

EMİN ULUÇ

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer edilen ancak kadro dışı kalan Mehmet Ekici’nin yanı sıra Miha Zajc, Serdar Aziz ve Sadık da kendilerine takım bakmaya başladı. Ersun Yanal’ın kadroda düşünmediği oyuncular forma umudunu kaybederken kariyerlerini devam ettirebilmek için devre arasında ayrılmaya hazırlanıyor.

Antalya’ya bileniyorlar
Millî araya lider girme hedefindeki Fenerbahçe, Antalya maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başlayan sarı-lacivertliler, top kapma ve pas çalışmalarının ardından çift kale maçla günü noktaladı. İdmanda özel program uygulanan Rodrigues ve Moses ile tedavisini tamamlamak üzere ABD’ye giden Hasan Ali yer almadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...