Fenerbahçe'de 3 ayrılık! İsmail Kartal gidecek oyuncuları belirledi! Devre arası gidiyorlar

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fenerbahçe'de 3 ayrılık! İsmail Kartal gidecek oyuncuları belirledi! Devre arası gidiyorlar

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Süper Lig lideri Fenerbahçe, devre arasındaki transfer dönemini beklemeye geçti. Teknik direktör İsmail Kartal, performansını yetersiz bulduğu isimlerin kiralık ya da bonservisiyle ayrılmasına izin verdi. İşte bileti kesilen o yıldızlar...

Fenerbahçe'deki üçüncü sezonunda tarihi bir performans sergileyen İsmail Kartal, ilk 10 haftada 30 puan toplayarak rekorları altüst etti.

İyi formunu son 2 maça yansıtamayan Sarı-lacivertliler, 11. haftada Trabzonspor'a evinde 3-2 mağlup olarak galibiyet serisini sürdürememişti.

Son lig maçında ise Adana Demirspor'a konuk olan Kanarya, üstün oynadığı karşılaşmadan 0-0 eşitlikle ayrılarak son 2 haftada 5 puan kaybetti.

Şampiyonluk yolunda hata yapmak istemeyen İsmail Kartal'ın devre arasında orta saha ve defans bölgesine takviye istediği öğrenildi.

Fenerbahçe'de 3 ayrılık! İsmail Kartal gidecek oyuncuları belirledi! Devre arası gidiyorlar

FENERBAHÇE ÖNCE GÖNDERECEK SONRA ALACAK

Takımdaki yabancı sınırından dolayı bazı isimlerle yol ayrımına gelen Fenerbahçe'de Michy Batshuayi, Joshua King,  Ryan Kent ve Miha Zajc'ın ayrılığa en yakın isimler olduğu öğrenildi.

Ryan Kent ve Zajc'ı kiralık göndermeyi düşünen Sarı-lacivertliler, King ve Batshuayi'yi bonservisiyle elden çıkarmayı planlıyor.

Öte yandan sakatlığı geçmesi beklenen Lincoln Henrique için de son kararı İsmail Kartal'ın vereceği öğrenildi.

Transfer dönemini hareketli geçirmesi beklenen Sarı-lacivertlilerde en az 3 oyuncunun gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...