Fenerbahçe yıldızları satmak için kolları sıvadı

Düzenleyen:
Fenerbahçe yıldızları satmak için kolları sıvadı

SPOR Haberleri

Nani ve Van Persie'yi satış listesine koyacak olan sarı-lacivertliler bu oyunculardan 40, kiralık olarak West Ham'da oynayan Emenike'den de 10 milyon avro gelir elde etmek istiyor

M.EMİN ULUÇ

Bu sezon dünya yıldızlarını transfer ederek Türk futbol tarihinin en pahalı kadrosunu oluşturan Fenerbahçe, önümüzdeki dönemde çok daha güçlü bir ekip kurmaya hazırlanıyor. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak hem beklentileri karşılamayan hem de sürekli sorun çıkaran Luis Nani ile Robin van Persie için gelen teklifleri değerlendirmeye başlayan sarı-lacivertliler, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Alves, Meireles ve Kadlec'le de yolları ayırmayı planlıyor. RvP ve Nani için Çin'in yanı sıra ABD ve Dubai'den de ciddi teklifler alan Fenerbahçe Yönetimi, iki yıldızdan toplam 40 milyon avro gelir elde etmeyi hedefliyor. Şu ana kadar West Ham'la 8 maça çıkan Emenike'den de 10 maç kotasını doldurması halinde 11 milyon avro kazanacak olan sarı-lacivertliler, üç lejyonerin satışından gelecek yaklaşık 50 milyon avro'yu transfere yatırmayı planlıyor.
İbrahimovic iddiası
Fenerbahçe Yönetimi, sözleşmesi devam eden Diego'yu iyi bir teklif gelmesi halinde satacak. Ancak takımdan kim giderse gitsin çıta kesinlikle aşağı çekilmeyecek. Aksine en az RvP ve Nani kadar dünya çapında isim yapmış isimler takıma katılacak. Ama bu defa scout ekibi çok daha dikkatli çalışıyor. Yıldız kaprisinden başı ağrıyan sarı-lacivertliler, takımın ahengini bozmayacak isimler üzerinde duruyor. Scout ekibinin başındaki isim olan Müjdat Yetkiner, yardımcıları Kemalettin Şentürk ve Saffet Akbaş'la birlikte dünya çapında tarama yapıyor. Ekip, futbolcuların performanslarının yanı sıra, özel yaşantıları hakkında da bilgi topluyor. Oyuncuların ülkelerinden önemli futbol isimleriyle görüşüp araştırmalarını destekleyen ekip şu ana kadar kapsamlı bir liste oluşturmuş durumda. Çalışmalar büyük bir gizlilikle yürütülmese de listenin başında Zlatan İbrahimovic'in olduğu iddia ediliyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...