Fenerbahçe yeni transferini duyurmuştu, Lincoln Henrique, İstanbul'da

Düzenleyen: / Kaynak: AJANSLAR
Fenerbahçe yeni transferini duyurmuştu, Lincoln Henrique, İstanbul'da

SPOR Haberleri  / AJANSLAR

Fenerbahçe Kulübü, Lincoln Henrique'nin transferi için kulübü Santa Clara ile anlaştığını duyurmuştu. Brezilyalı orta saha oyuncusu Henrique, İstanbul’a geldi.

Fenerbahçe’de Jorge Jesus'un teknik direktörlük görevine gelmesinin hemen ardından transfer çalışmaları hızlı başladı. Lincoln Henrique'nin transferinin ardından  Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Kulübümüz, Lincoln Henrique transferi için Santa Clara Kulübü ile anlaşma sağlamıştır. Futbolcu; görüşmeleri yapmak, sağlık kontrolünden geçmek ve süreci ilerletmek üzere İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Fenerbahçe yeni transferini duyurmuştu, Lincoln Henrique, İstanbul'da

HENRİQUE İMZAYI ATIYOR

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Lincoln Henrique İstanbul’a geldi. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, akşam saatlerinde uçakla İstanbul Havalimanı’na inerken, kendisini kulüp yetkilileri karşıladı. Sağlık kontrolünden geçecek oyuncu daha sonra kulüp binasında kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AJANSLAR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...