Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 3 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam eden antrenman kanat organizasyonları ve şut çalışmasıyla noktalandı. nbsp;
Üst solunum yolları enfeksiyonu geçirdiği için dünkü çalışmada yer alamayan Alper Potuk, bugünkü antrenmana katıldı. İzinli olan Dirk Kuyt ile tedavileri devam eden Egemen Korkmaz ve Diego Ribas'ın yanı sıra ağrıları bulunan Samuel Holmen de antrenmanda yer almadı. nbsp;Sarı-lacivertli takım 8 Ağustos Cuma günü öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde bir araya gelecek. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Chelsea'nin katımıyla gerçekleştirilecek Soma Turnuvası aynı gün Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...