Fenerbahçe Volkan Demirel'in yerine Harun Tekin'i transfer ediyor

Düzenleyen:
Fenerbahçe Volkan Demirel'in yerine Harun Tekin'i transfer ediyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe yönetimi, kaleyi Harun Tekin'e emanet etmeyi planlıyor. 29 yaşındaki kaleciyle anlaşan sarı-lacivertliler, Bursaspor'la görüşmeleri sürdürüyor.

Kaleci arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, aradığı ismi Spor Toto Süper Lig'de buldu. Bir dönem Beşiktaş'ın da gündeminde olan Bursaspor forması giyen kaleci Harun Tekin Fenerbahçe'ye transfer oluyor.

Fenerbahçe yönetimi, geçtiğimiz gün Bursaspor ile Harun Tekin'in transferleri için bir görüşme gerçekleştirdi. Harun'la anlaşan Kanarya'nın yeşil-beyazlı ekibe 2 milyon euroluk teklif yaptığı öğrenildi.

ARADAKİ FARK 400 BİN EURO

2,4 milyon euro talep eden Bursaspor'la aradaki küçük pürüzlerin 2 gün içerisinde giderileceği ve transferin resmen açıklanacağı belirtildi.

Fenerbahçe'ye transferi an meselesi olan Harun Tekin de Bursaspor'un yaptığı son antrenmanı sadece düz koşu yaparak tamamladı.

Ali Ay'dan transfer açıklaması: 

Flaş açıklama az önce geldi... Fenerbahçe Harun Tekin'le anlaştı! Ali Ay açıkladı...

 

Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Fenerbahçe ile Harun Tekin'in transferi konusunda prensip anlaşmasına vardık." dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...