Fenerbahçe, Vitor Pereira ile ilgili kararını verdi!

Düzenleyen:
Fenerbahçe, Vitor Pereira ile ilgili kararını verdi!

SPOR Haberleri

Lig TV'nin haberine göre, Fenerbahçe yönetiminin Vitor Pereira ile yolları ayırma kararı aldığını ve bununla alakalı olarak olağanüstü toplanacağını duyurdu.

Medipol Başakşehir yenilgisi Fenerbahçe'de bardağı taşıran son damla oldu. Sarı Lacivertli yönetim teknik direktör Vitor Pereira ile yolları ayırma yönünde fikir birliğine vardı.

Olağanüstü toplanma kararı alan Fenerbahçe yönetiminin Portekizli teknik adamın sezon boyunca yaptığı hataları masaya yatıracağı öğrenildi.

"HEMEN GİTSİN"

Bazı yöneticilerin Vitor Pereira ile hemen yolları ayırmak gerektiği yönünde görüş bildirdiği, yönetim kurulu toplantısında ise bu fikri dile getirecekleri belirtildi. Olağanüstü toplantıda Portekizli teknik adamın kaderinin çizileceği öğrenildi.

Medipol Başakşehir maçının ardından Nani'nin Lig Tv'ye yaptığı açıklamalar ve sorunların geçmişe yönelik olduğunu işaret etmesi de yönetimin dikkatini çekti.

İSTENİLEN FUTBOLU OYNATAMADI

Yönetimin, sarı lacivertli kulübün tarihinin en önemli kadrosunu oluşturulmasına rağmen, sezonun büyük bir bölümünde 11 oluşturamayan, istenilen futbolu oynatamayan Portekizli teknik adamın yerine yeni isimlerle görüştüğü ve bazı temaslarda bulunduğu kaydedildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...