Fenerbahçe ve Galatasaray'dan Hasan Arat'a mesaj

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fenerbahçe ve Galatasaray'dan Hasan Arat'a mesaj

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray ve Fenerbahçe, Beşiktaş Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda başkan seçilen Hasan Arat için sosyal medyadan tebrik mesajı yayınladı.

Hasan Arat, Beşiktaş Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda Serdal Adalı'yı geride bırakarak 7 bin 271 oy alarak yeni başkan seçildi.

Teşekkür konuşması yapan Arat, "46 yıl önce girdiğim bu muhteşem camianın ferdi olarak hayaller kuruyorum, formamız buradaki müzede duruyor. Seba'nın ikinci başkanı oluyorsunuz. Allah size şanlı Beşiktaş'a başkan olmayı nasip ediyor. Hayallerinizi ertelemeyin, hedefleriniz olsun, bu hedefleriniz için dürüstçe çalışın. Biz çok çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Büyük Beşiktaş'ın tüm bireylerini yanımıza alarak Anıtkabir'e gideceğiz. Bana bu onuru yaşatan canım Türkiye'm ve Beşiktaş'ıma teşekkür ederim. Yolumuz açık, şansımız bol olsun." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ve Galatasaray'dan Hasan Arat'a mesaj

FENERBAHÇE VE GALATASARAY'DAN HASAN ARAT'A TEBRİK

Galatasaray: "Beşiktaş Jimnastik Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda başkan seçilen Sayın Hasan Arat’ı kutlar, bu seçimin Türk sporu adına hayırlı olmasını dileriz."

Fenerbahçe: "Beşiktaş JK Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlığa seçilen Sayın Hasan Arat’ı tebrik ediyor; kendisine ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına görevlerinde başarılar diliyoruz."

Fenerbahçe ve Galatasaray'dan Hasan Arat'a mesaj

TFF'DEN HASAN ARAT'A TEBRİK

Beşiktaş Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda başkan seçilen Hasan Arat için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tebrik mesajı yayımladı.

TFF'nin tebrik mesajında, "Beşiktaş Kulübü'nün bugün yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının ardından başkanlığa seçilen Sayın Hasan Arat ve Yönetim Kurulunu tebrik eder, yönetim dönemlerinde başarılar dileriz" denildi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
can rasim 4 Aralık 2023 13:02

Fenerli olarak sevindim futboldan anlayan bir adam çünkü

Tunay 4 Aralık 2023 12:58

Hasan Arat zor günde geldi işi zor ama en güvenilir başkan adayıydı hayırlı olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...