Fenerbahçe ve Ali Koç'a verilen cezalar onandı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fenerbahçe ve Ali Koç'a verilen cezalar onandı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, PFDK'nın Fenerbahçe ile Ali Koç'a verdiği cezaları onadı. 45 gün hak mahrumiyeti cezası alan Koç, Beşiktaş - Fenerbahçe maçını evinde izleyecek.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi. Fenerbahçe'nin cezaya itirazı reddedildi.

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE DERBİSİNDE YOK

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, PFDK'nın Fenerbahçe ile Ali Koç'a verdiği cezaları onadı.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, kurul, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması ve taraftarlarının sebep olduğu saha olayları sebebiyle Fenerbahçe'ye verilen toplam 329 bin liralık para cezasını onama kararı aldı.

Kurul, ayrıca sportmenliğe aykırı hareketi, hakem ile diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları nedeniyle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a verilen 45 gün hak mahrumiyeti ve 210 bin lira para cezasının onanmasını kararlaştırdı. 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...