Fenerbahçe Ülker'de yüzler gülüyor

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe Ülker'de yüzler gülüyor

SPOR Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan ve Beko Basketbol Ligi'ne Mersin Büyükşehir Belediyesi galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe Ülker'de yüzler gülüyor.

Galatasaray Liv Hospital'ı yenerek Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan ve Beko Basketbol Ligi'ne de farklı Mersin Büyükşehir Belediyesi galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe Ülker'de yüzler gülüyor. nbsp;Şube direktörü Nedim Karakaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tam takım olarak çalışmalara en son başlayan takımlardan biri olduklarını, ancak ilk maçlarda istedikleri sonuçları aldıklarını söyledi. Karakaş, nbsp;"Oyuncularımız Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası ve lig maçında hocanın istediklerini belli bir şekilde sahaya yansıttılar. Sezona iyi bir başlangıç yaptık. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın ardından lige güzel bir galibiyetle başlamak takıma ve bizlere moral oldu" diye konuştu. nbsp;Karakaş, iyi başlangıcın devamını beklediklerini kaydederek, "İnşallah devamı gelir. Şu anda tam takım değiliz. Ömer Onan, İlkan Karaman ve Oğuz Savaş'ın sakatlıları var, ama onları eksik olarak görmüyoruz. Çünkü hocamız her zaman 'Genç-tecrübeli ayrımı yapmıyorum, sahaya çıkan oyuncuların verdikleri performans önemli' diyor. Eksik diye bakmamak lazım. Hocamızın kadrodaki herkesten faydalandığını görüyoruz" şeklinde konuştu. nbsp;Nedim Karakaş, önümüzdeki hafta başlayacak THY Avrupa Ligi'nde 17 Ekim Perşembe günü deplasmanda Ukrayna'nın Budivelnik Kiev takımıyla yapacakları maçın da zor olacağını söyledi. nbsp;
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...