Fenerbahçe Ülker zirvede kalmak istiyor

Fenerbahçe Ülker zirvede kalmak istiyor

SPOR Haberleri

THY Avrupa Ligi A Grubu'ndaki son maçında yarın Fransa'nın Nanterre takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe Ülker, grubunu ilk sırada tamamlamak istiyor.

Basketbol THY Avrupa Ligi A Grubu'ndaki son maçında yarın Fransa'nın Nanterre takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe Ülker, deplasmanda kazanarak grubunu ilk sırada tamamlamak istiyor. nbsp;Paris'te Carpentier Spor Salonu'nda yapılacak mücadele TSİ 22.00'de başlayacak. nbsp;Ligde normal sezonun son haftasında lider giren sarı-lacivertli ekip, Top 16'ya katılabilmek için son şansını kullanacak Fransa temsilcisi karşısında kazandığı taktirde, grubu ilk sırada bitirecek. Sarı-lacivertlilerin alacağı bir yenilgi, liderlik için averaj hesaplarını devreye sokacak. nbsp;Son maçlar öncesi grupta ikinci ve üçüncü sırada bulunan CSKA Moskova ve Barcelona karşısında üçlü averajda üstün durumda bulunan sarı-lacivertli ekip, üçlü averajda galibiyet ve yenilgi sayılarının eşitliği halinde iki takımın da önünde yer alacak. İkili averajda Fenerbahçe Ülker'in CSKA Moskova'ya, Barcelona'nın da Fenerbahçe Ülker'e karşı üstünlüğü bulunuyor. nbsp;Fenerbahçe Ülker, CSKA Moskova ve Barcelona'nın Top 16'ya yükselmeyi garantilediği grupta, Partizan ve JSF Nanterre 4. takım olmak için mücadele edecek. Grupta ayrıca Partizan-CSKA Moskova, Barcelona-Budivelnik Kiev maçları yapılacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...