Fenerbahçe Ülker Yunan'ı devirmek istiyor!

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe Ülker Yunan'ı devirmek istiyor!

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe Ülker, yarın konuk edeceği Yunanistan'ın Panathinaikos takımını yenerek top 16 turunda ilk galibiyetini almayı hedefliyor

Basketbolda THY Avrupa Ligi E Grubu'nda henüz galibiyeti olmayan Fenerbahçe Ülker, 4. hafta mücadelesinde yarın konuk edeceği Yunanistan'ın Panathinaikos takımını yenerek top 16 turunda ilk galibiyetini almayı hedefliyor. İlk grup maçlarında başarılı sonuçlara imza atan sarı-lacivertli takım, top 16 turunda ise yaptığı 3 maçı da yitirdi. Deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos'a 95-82 mağlup olan Fenerbahçe Ülker, sahasında İspanya'nın Barcelona takımına 76-73 ve aynı ülkeden Unicaja Malaga ekibine dış sahada 89-75 yenildi. Fenerbahçe Ülker'in yarınki rakibi Panathinaikos ise formda görüntüsü ile dikkat çekiyor. E Grubu'nda ilk üç maçında EA7 Emporio Armani'ye 73-57, Laboral Kutxa'yı 72-64 ve Anadolu Efes'i 78-64 mağlup eden Yunan temsilcisi, 3 galibiyetle ilk sırada yer aldı. Avrupa'daki başarılı performansını Yunan ligine taşıyan Panathinaikos, son iki yılın THY Avrupa Ligi şampiyonu Olympiakos'u da 58-48 mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe Ülker ile Panathinaikos arasındaki karşılaşma, saat 20.00'de Ülker Sports Arena'da oynanacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...