Fenerbahçe Ülker, TOP 16'ya galibiyetele başlamak istiyor

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe Ülker, TOP 16'ya galibiyetele başlamak istiyor

SPOR Haberleri  / AA

Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turunda Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla karşılaşacak sarı-lacivertliler, İstanbul'a galibiyetle dönmeyi hedefliyor

Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu ilk hafta maçında yarın deplasmanda Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe Ülker, İstanbul'a galibiyetle dönmeyi hedefliyor. Başkent Atina'daki Barış ve Dostluk Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 21.30'da başlayacak. İlk turda A Grubu'nu lider tamamlayan sarı-lacivertliler, Top 16 turuna galibiyetle başlamak istiyor. Fenerbahçe Ülker, ilk turu 10 maçta 8 galibiyet, 2 yenilgi ve 18 puanla Barcelona ve CSKA Moskova'nın önünde bitirdi.- Olympiakos 13 maçtır yenilmiyor
THY Avrupa Ligi'nde son 2 sezonun şampiyonu Olympiakos, 13 maçtır yenilmiyor. Avrupa Ligi'nde son yenilgisini geçen sezon play-off turunun 4. maçında İstanbul'da Anadolu Efes'e (73-74) karşı alan Yunan temsilcisi, 5. maçta sahasında lacivert-beyazlıları 82-72 yenerek, Dörtlü Final'e yükseldi. Londra'daki Dörtlü Final'de CSKA Moskova'yı 69-52 mağlup ederek finale yükselen Olympiakos, finalde de Real Madrid'i 100-88 yenerek, üst üste 2. kez şampiyonluğa ulaştı.
Bu sezona da iyi başlayan Yunan ekibi, ilk turda Galatasaray Liv Hospital'ın de yer aldığı C Grubu'nun lideri olarak Top 16'ya yükseldi. Oynadığı 10 maçı da kazanan Yunan temsilcisi, B Grubu'ndaki Real Madrid ile ilk turu yenilgisiz tamamlayan iki takımdan biri oldu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...