Fenerbahçe Ülker seriyi sürdürmek istiyor

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe Ülker seriyi sürdürmek istiyor

SPOR Haberleri  / AA

Oynadığı 11 resmi maçı da kazanan Fenerbahçe Ülker bugün deplasmanda Sırbistan'ın Partizan NIS takımıyla oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor

Basketbol THY Avrupa Ligi A Grubu dördüncü hafta maçında bugün deplasmanda Sırbistan'ın Partizan NIS takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe Ülker, 11 maçlık galibiyet serisini sürdürmek istiyor.Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki Pionir Arena'da oynanacak karşılaşma TSİ 21.45'te başlayacak.Grupta ilk 3 maçını kazanan sarı-lacivertliler, Sırp ekibini de mağlup ederek, yenilgisiz liderliğini sürdürmeyi hedefliyor. İlk maçında deplasmanda Ukrayna'nın Budivelnik Kiev takımını 102-84 yenen Fenerbahçe Ülker, daha sonra grubun güçlü takımları Barcelona (75-70) ve CSKA Moskova'yı (86-60) sahasında mağlup etti.Partizan NIS ise 3 maçta 1 galibiyet, 2 yenilgiyle grupta 3. sırada yer alıyor. İlk haftada deplasmanda Barcelona'ya 67-60 yenilen Sırp ekibi, ikinci hafta sahasında Fransa'nın Nanterre takımını 74-43 mağlup etti. Partizan NIS, 3. hafta maçında ise deplasmanda Budivelnik Kiev'e 74-69 yenildi.
11 maçlık galibiyet serisi
Fenerbahçe Ülker, 2013-2014 sezonunda oynadığı 11 resmi maçı da kazandı.Yeni başantrenörü Zeljko Obradovic yönetiminde Türkiye Kupası'nda 3 maçını da kazanan Fenerbahçe Ülker, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Galatasaray Liv Hospital'ı yendikten sonra Beko Basketbol Ligi'nde de oynadığı 4 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.THY Avrupa Ligi'nde de grupta ilk 3 maçını kazanan sarı-lacivertliler, 11 maçlık galibiyet serisi yakaladı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...