Fenerbahçe Ülker Olimpia Milano özet ve sonucu

Fenerbahçe Ülker Olimpia Milano özet ve sonucu

SPOR Haberleri

Yine nefes kesen bir basketbol maçı Fenerbahçe Ülker Olimpia Milano! Fenerbahçe Milano özeti. İşte FB Ülker Olimpia Milano karşılaşması sonucu.

Fenerbahçe Ülker direnemedi. THY Eurolig 12.hafta maçında Fenerbahçe Ülker, Ülker Arena'da Olimpia Milano'yu konuk etti. THY Eurolig 12.hafta maçında Fenerbahçe Ülker, Ülker Arena'da Olimpia Milano'ya 82 - 73 mağlup oldu. Grupta çıktığı 12 maçta 5 mağlubiyet 7 galibiyet alan sarı - lacivertliler, çeyrek finale kalma yolunda şansını oldukça zora soktu. O.Milano ise Ülker Arena'da aldığı galibiyet ile çeyrek finale kalmayı garantiledi.

nbsp;

Fenerbahçe Ülker 73- 82 O.Milano

nbsp;

İLK PERİYOT: 15 - 14 (F.Bahçe Ülker lehine)

İLK YARI: 29 - 38 ( O.Milano lehine)

3.ÇEYREK: 54 - 68 nbsp; ( O.Milano lehine)

Fenerbahçe Ülker play off aşkına!

Fenerbahçe Ülker Euroleague'de Play-Off'a kalma yolunda bugün önemli bir maça çıkacak. Temsilcimiz, sahasında Emporio Armani Milano ile karşılaşacak. Maç saat 20:30'da başlayacak ve NTV Spor Smart'tan canlı yayınlanacak. nbsp;Turkish Airlines Euroleague TOP 16 E Grubu 12. hafta maçında Fenebahçe Ülker ile Emporio Armani, Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanacak.

Euroleague'deki son maçında geçtiğimiz hafta deplasmanda Panathinaikos'a 76-67 yenilen Fenerbahçe Ülker, 5 galibiyet ve 6 mağlubiyetle grupta averajla 5. sırada yer alıyor. TOP 16'da evinde oynadığı 5 maçın 4'ünü kazanan temsilcimizde Blagota Sekulic'in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Torku Konya maçında dinlendirilen Nemanje Bjelica, takımla çalışmalarını sürdürürken karşılaşmada forma giyebilecek.

8 galibiyet ve 3 yenilgisi bulunan İtalyan ekibi grubun 2. sırasında bulunuyor. Emporio Armani, Fenerbahçe Ülker'i mağlup ettiği takdirde adını son 8 takım arasına yazdırma başarısı gösterecek. Eğer italyan temsilcisi Fenerbahçe'ye mağlup olur, Olimpiakos da Unicaja Malaga'yı yenerse Emporio Armani çeyrek finale yükselecek.

Konuk takımın en etkili silahı 18.2 sayı ortalamasıyla oynayan Keith Langford. Langford'un yanı sıra eski Fenerbahçeli Curtis Jerrells 11 ve Alessandro Gentile de maç başına 10.7 sayıyla mücadele ediyor. nbsp;İki takım arasında İtalya'da oynanan karşılaşmayı Emporio Armani, 90-85'lik skorla kazanmıştı.

Son 8 için kritik sınav

Fenerbahçe Ülker bugün hayati bir maça çıkacak. Çeyrek finali hedefleyen Sarı-Lacivertliler, Arena'da Armani'yi ağırlayacak, kazanırsa büyük avantaj sağlayacak. nbsp;Euroleaugue'de çeyrek final hesapları yapan Fenerbahçe Ülker, sahasında kritik bir maça çıkacak. Sarı-Lacivertliler, Top 16'nın 12. sınavında Emporio Armani'yi ağırlayacak. Ülker Arena'da oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak ve temsilcimiz kazanması halinde büyük avantaj sağlayacak.

Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, final niteliğinde bir maça çıkacaklarını belirterek, "Dörtlü Final'e geden yolda ilk maçımızı Armani ile oynayacağız. Sırayla 3 maçı kazandığımız takdirde ilk 8 arasına kalacağımız kesin. Armani iyi bir kadroya ve iyi bir başantrenöre sahip.

Sakat olan Langford herhalde oynamayacak ama önemli değil. İtalya'daki ilk maçta bizi zor durumda bırakan eski oyuncumuz Jerrells'in performansı olmuştu. Jerrells, Fenerbahçe taraftarının önünde iyi bir oyuncu olduğunu göstermek isteyecektir. Ayrıca ilk maçta Samuels'in yaptığı fauller bizi zor durumda bırakmıştı" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Ülker: Jackson, McCalebb, Ömer, Bjelica, Melih, Kleiza, Sekulic, Oğuz, Bogdanovic, Emir, Zoric, Metecan

Emperio Armani: Gentile, Cerella, Melli, Fumagalli, Hackett, Kangur, Samuel, Wallace, Lawal, Moss, Jerrells, Samuels

Salon: Ülker Arena

Saat: 20.30

Yayın: NTV Spor Smart

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...