Fenerbahçe Ülker 81, Tofaş 89

Fenerbahçe Ülker 81, Tofaş 89

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Ülker, Tofaş'a tosladı. Bursa ekibi 15 sayı geriden gelirken, 2. yarı 26 sayı atan Denmon sahanın yıldızı oldu

Aslında Tofaş yenilgisinden çok Fenerbahçe'nin sezona 12 galibiyetle başlaması şaşırılması gereken taraftı, eğer dünkü mağlubiyete şaşırılıyorsa. Tam takım olarak sadece 1 idmanla sezona başlayıp, bütün zor maçları kazanmak, Obradoviç'in yanı sıra takımın müthiş bir reaksiyon göstermesinden kaynaklanıyordu.


Antermana saygı!
Bir takımdan sezondaki bütün maçları kazanmasını beklemek tabii ki haksızlık. Eğer bir yenilgi alınacaksa bunun da ligin bence en zor deplasmanlarından biri olan Bursa'da olması gayet normal algılanmalı. Normal olmayan, Fenerbahçe'deki bazı oyuncuların işine Obradoviç kadar saygı göstermemesi olabilir. Sırp coach'un tarihe not düşülen bir cümlesi vardı kazandığı Avrupa Şampiyonluğu'nun ardından. 'Bundan sonraki hedefiniz ne?' sorusuna, 'Bir sonraki antrenman. O antrenmana iyi hazırlanıp, iyi çalışmak istiyoruz' yanıtını vermişti. Mesela Kleiza... Obradoviç'in idmana gösterdiği saygıyı, lig maçlarına göstermiyor. Beşiktaş maçını da son derece isteksiz oynamış, takım arkadaşlarından biri tepki almıştı. Tofaş maçını da 'angarya' olarak görmüş Avrupa'nın en pahalı basketbolcusu...


Tofaş başardı
Tüm gözler Fenerbahçe'de olduğu için oradan başladık yazıya. Fenerbahçe mi kaybetti, Tofaş mı kazandı? Sorulması gereken en doğru soru bu belki de. Fenerbahçe gibi bir takımı hem de 15 sayı geriden gelip yenmek, belki CSKA Moskova'nın bile yapamayacağı bir işti, Ahmet Çakı'nın takımı bunu başardı dün. Hiç geri adım atmadılar, özellikle ikinci yarı müthiş bir hücum performansı sergilediler. İlk yarıyı 0 sayıyla kapayan Denmon, 2. yarı çıldırdı, 6 üçlükle 26 sayı gönderdi Fenerbahçe potasına. Forma giyen herkes aldığı dakikanın hakkını sonuna kadar verdi. Fenerbahçe'yi bu sezon ilk kez yenmenin haklı gururunu yaşamalı Tofaş teknik ekibi ve oyuncuları... nbsp;(Fanatik)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...