Fenerbahçe transferde bombayı patlattı! Wilshere İstanbul'da

Düzenleyen:
Fenerbahçe transferde bombayı patlattı! Wilshere İstanbul'da

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin, Arsenal ile sözleşmesi sona eren Jack Wilshere'i İstanbul'a getirdiği, yıldız futbolcunun bugün stadı ve tesisleri gezdiği öğrenildi.

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği hız kazandı. Bonservisi elinde olan İngiliz futbolcu Jack Wilshere'in İstanbul'a getirildiği ortaya çıktı.

BAŞKAN ÖZEL UÇAKLA GETİRDİ
DHA'nın haberine göre; Teknik direktör Phillip Cocu'yu Hollanda'dan getiren Ali Koç'a ait özel uçağın önce Londra'dan Wilshere'i aldığı sonrasında Einthoven Havalimanı'na indiği ve buradan Cocu ile ailesini aldığı belirlendi.

Fenerbahçe transferde bombayı patlattı! Wilshere İstanbul'da

BASIN MENSUPLARINDAN SAKLANDI
26 yaşındaki yıldız oyuncunun dün geldiği Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan basın mensuplarına gösterilmemek için Cocu ile çıkarılmadığı sonrasında başka bir araç ile otele götürüldüğü öğrenildi.

OTELDE KALIYOR
Otelde konakladığı tahmin edilen Wilshere'in bugün stadı ve tesisleri gezdiği sonrasında ise ev baktığı ifade edildi.

Sportif direktör Damien Comolli'nin anlaşmaya vardığı İngiliz futbolcunun transferinin bir kaç güne kadar resmen açıklanması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...