Fenerbahçe transferde 12'den vurmak istiyor

Fenerbahçe transferde 12'den vurmak istiyor

SPOR Haberleri

Sezonu şampiyon bitirmek isteyen ve Süper Lig'in 22. haftasına da zirvede giren Fenerbahçe, sezon sonunda kadrosunu güçlendirmenin peşinde.

Süper Lig'in zirvesinde yer alan ve şampiyonluk için en iddialı takım pozisyonunda bulunan Fenerbahçe, önümüzdeki sezonun kadrosu için de yavaş yavaş çalışmalarına başladı. İngiltere basınının ortaya attığı Guidetti isminden sonra sarı lacivertlileri ilgilendiren iki gelişme daha yaşandı. Fenerbahçe'nin uzun zamandır istediği ve transfer listesinde olduğu bilinen iki futbolcu için sarı lacivertli takıma 1 iyi bir de kötü haber var.

Yanal'ın kafasında transfer var
Aykut Kocaman'ın kurduğu takımın başına geçen, devre arasında da takıma takviye yapmadan yoluna devam eden Ersun Yanal, sezon sonu için planlarını sağlama almak istiyor. Önce şampiyon olup sözleşmesini uzatmak isteyen Yanal, sarı lacivertlilerden olumlu yanıt alması durumunda da ikinci aşamaya geçecek. Fenerbahçe'de ciddi bir revizyona giderek önce yaş ortalamasını düşürecek olan Yanal ardından kafasındaki takımı oluşturacak. Bunun için çok koşan ve pas yapan oyuncuları Fenerbahçe'ye kazandırmak isteyen Ersun Yanal, Kampl ce Joel Campbel'ı uzun süredir transfer etmek istiyordu.

Fenerbahçe'ye bir iyi bir de kötü haber
Sezon başında oynanan Salzburg karşılaşmasından bu yana Kevin Kampl'ı kadrosuna katmak için aynıp tutuşan Ersun Yanal, sezons onunu beklemek zorunda kalmıştı. Aynı zamanda Arsenal'den Olympiakos'a kiralık olarak giden Jeol Campbell da Yanal'In izlediği ve istediği futbolcular arsında yer alıyordu. Avusturya ve İngiltere basınında çıkan iddialara göre Liverpool, Fenerbahçe'nin gözdesi haline gelen Kevin Kampl için deveye girebilir. Brendan Rodgers'in çabuk ve hızlı oyunculara olan sevdasını Arda veya Kampl ile dindirmek istediğine yer verilen haberde Salzburg ile görüşmelerin de başlayabileceği belirtildi. Konoplyanka'nın yanı sıra Salzburg'dan Kevin Kampl'ı da istediği vurgulanan Rodgers'in Liverpool'un çok daha atak oynaması adına bu tür oyuncuları transfer etmek istediği yazıldı.

Arsenal'den ayrılacak
Fenerbahçe'ye iyi haberse Arsenal'in Olympiakos'a kiraladığı Joel Campbell'dan geldi. İngiliz ekibinin futbolcuyu artık bonservisiyle göndermek istediği, Arsenal'de de yer almasının artık imkansız olduğu belirtildi. Transferi için Olympiakos ve Fenerbahçe'nin devrede olduğu ifade edilen Campbell'ın bonservis bedelinin de henüz belirlenmediği yazıldı. Kosta Rikalı futbolcunun henüz bir tercih yapmadığı, ancak Yunanistan veya Türkiye'de oynamaktan dolayı herhangi bir sıkıntı duymayacağı da haberin detayında yer aldı. Fenerbahçe'nin Olympiakos ile ciddi bir transfer savaşına girebileceği de Yunan medyası tarafından ortaya atılan bir başka iddia oldu.

İstatistikleri harika
Sarı lacivertlilerin transfer etmek istediği Kevin Kampl bu sezon çıktığı 33 maçta müthiş bir istatistiğe imza attı. Slovenyalı futbolcu attığı 11 golün yanı sıra tam 23 asist yaptı. Bu sezon Avrupa'da asist kralı olması beklenen oyuncunun Liverpool dışında da talipleri bulunduğu biliniyor.

Fenerbahçe, Kampl'ı kadrosuna katmayı başarırsa Avrupa'nın en gözde oyuncularından birini de almış olacak. 21 yaşındaki Joel Capmbell ise hem Kosta Rika hem de Olympiakos'un yıldızları arasında gösteriliyor. Yunanistan Ligi'nde Olympiakos'un 20 puanlık fark atmasında eski oyuncuları Mitroglou ile en büyük pay sahiplerinden olan Capmbell, oynadığı 29 maçta 9 gol 10 asist yaptı. Hücum hattının sağ tarafında oynayabilen Campbell, zorluk derecesi daha yüksek olan Yunanistan Ligi'nde başarılı bir sezon geçiriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...