Fenerbahçe transfer taktiğini belirledi! İki hedef yerli golcü

Fenerbahçe transfer taktiğini belirledi! İki hedef yerli golcü

SPOR Haberleri

Sezon başında transferi Diego Ribas ile kapatan Fenerbahçe'yi devre arasında hareketli bir gündem bekliyor.

Ara transferde Bruno Alves'i gönderip yerine Rolando'yu almak için kolları sıvayan Fenerbahçe bu hamleden önce yerli bir golcü alarak hücum hattını rahatlatmak istiyor. nbsp;Sarı-lacivertliler Galatasaray derbisinde gördüğü gereksiz kırmızı kart nedeniyle biletini kestikleri Bruno Alves'i gönderip bir başka Portekizli Rolando'yu almak için temaslara başlamış durumda. Ancak öncelik savunmada değil hücum hattında. Semih Şentürk'ün ayrılmasından sonra elinde yerli golcü kalmayan Fenerbahçe, bu sorunu bir an önce çözmek için yoğun çaba harcıyor. Süper Lig'de forma giyen bir çok isimle ilgilenen sarı-lacivertlilerin hedefinde Gaziantep'ten Muhammet Demir ve Kasımpaşa'dan Adem Büyük yer alıyor.
7 oyuncu beklemede
Bu arada sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolcular da yönetimin gündemin meşgul ediyor. Sarı-lacivertlilerde Emre, Kuyt, Webo, Egemen, Selçuk, Bekir ve Mert'in mukavelesi bu sezon bitiyor. Selçuk Şahin'i gözden çıkaran yönetimin Kuyt, Egemen ve Webo'yla da yeni mukavele düşünmediği öne sürülürken, Emre, Mert ve Bekir'le yeniden masaya oturulmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak Başkan Aziz Yıldırım bu konuda acele etmiyor. Futbolcular gelecekleri hakkında endişeli olsa da Yıldırım, "Şampiyon olun gerekeni yaparız" diyerek sezon sonunu beklediğini belirtiyor.


SİSTEM DEĞİŞİYOR
Fenerbahçe'de üst üste gelen sakatlıklar Eskişehir maçı öncesi İsmail Kartal'ı farklı arayışlara girmek zorunda bıraktı. Diego ve Mehmet Topal'ın aynı anda sakatlanması orta saha kurgusunu alt üst edince Kartal çareyi sistemi değiştirmekte buldu. İsmail Hoca, hem orta alanı güçlendirmek hem de gol kısırlığına son vermek adına Eskişehir maçında 4-4-2'yi deneyecek. Orta alanda Kuyt-Meireles, Emre, Alper görev alacak. Forvette ise Emenike ile Sow yan yana oynayacak.

M.Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...