Fenerbahçe transfer için dört koldan çalışıyor

- Güncelleme:
Fenerbahçe transfer için dört koldan çalışıyor

Spor Haberleri

Şampiyonluk için kolları sıvayan sarı lacivertliler, Becao ile anlaştı. Zaha, Perisic, Coutinho, Wendel ve Livakovic ile temaslar sürüyor…

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Fenerbahçe, Ryan Kent ve Edin Dzeko’nun ardından transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Udinese’nin sözleşme uzatma teklifini reddeden Brezilyalı stoper Rodrigo Becao, Fenerbahçe’nin üçüncü transferi olmaya çok yakın. Sambacıyla el sıkışan sarı lacivertliler, İtalyanlarla bonservis pazarlığını sürdürüyor. En az 5 transfer daha planlayan yönetimin hedefinde birbirinden önemli isimler var.

LİSTE HAYLİ KABARIK

Listenin başında Wilfred Zaha bulunuyor. Fildişiliye en iyi teklifi yapan Fenerbahçe oldu. Menajerlerin önerisiyle gündeme gelen Ivan Perisic için de Tottenham’la görüşmeler devam ediyor. Fenerbahçe, adı Beşiktaş’la anılan Aston Villa’nın Brezilyalısı Coutinho’ya kanca atarken, Wendel için de Zenit’e kiralama teklifi yapıldı. Dinamo Zagreb’de oynayan Hırvat kaleci Livakovic de sarı lacivertlilerin gözdesi.

DEVAM KARARI

F.Bahçe, Miha Zajc’la yaptığı sözleşme uzatma görüşmelerinde mutlu sona ulaştı. Jorge Jesus’un ayrılmasıyla kalma ihtimali artan Zajc, senelik 1,4 milyonluk yeni ücretle ikna oldu. Sarı lacivertliler Sloven yıldızlar bir yılı opsiyonlu üç senelik mukavele imzalayacak.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...