Fenerbahçe-Trabzon maçında olay! Zorbay Küçük'e saldırıya Altay Bayındır engeli

Düzenleyen:
Fenerbahçe-Trabzon maçında olay! Zorbay Küçük'e saldırıya Altay Bayındır engeli

SPOR Haberleri

Fenerbahçe-Trabzonspor maçında bir taraftarın sahaya atlayıp hakem Zorbay Küçük'e saldırıya yeltendiği anlarda araya giren kaleci Altay Bayındır, olaya müdahale ederek saldırının önüne geçti.

Süper Toto Süper Lig'in 28. haftası kapsamında Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya gelen Fenerbahçe-Trabzonspor'un mücadelesine gölge düştü. İlk yarının bitiminde bir taraftar sahaya atlayarak hakem Zorbay Küçük'e saldırma girişiminde bulundu. Araya giren kaleci Altay Bayındır, Küçük'ün saldırıya uğramasının önüne geçti. Bayındır'ın ardından diğer futbolcular da saldırganı uzaklaştırmaya çalıştı.

Fenerbahçe-Trabzon maçında olay! Zorbay Küçük'e saldırıya Altay Bayındır engeli

FENERBAHÇE TARAFTARI GÜVENLİK ZORUYLA SAHADAN ÇIKARILDI

Fenerbahçe - Trabzonspor mücadelesinin ilk yarısının bitiminin ardından bir Fenerbahçe taraftarı saha içine girerek hakem Zorbay Küçük’e saldırı girişiminde bulundu. Küçük’e vurmaya çalışan taraftarı ilk olarak Fenerbahçe’nin kalecisi Altay Bayındır engelledi. Daha sonra diğer futbolcuların müdahalesiyle taraftar, hakem Küçük’ten uzaklaştırırken, güvenlik görevlileri saldırganı sahanın dışına çıkardı.

Fenerbahçe-Trabzon maçında olay! Zorbay Küçük'e saldırıya Altay Bayındır engeliFenerbahçe-Trabzon maçında olay! Zorbay Küçük'e saldırıya Altay Bayındır engeliFenerbahçe-Trabzon maçında olay! Zorbay Küçük'e saldırıya Altay Bayındır engeli

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...