Fenerbahçe Topuk Yaylası'nda ilk antrenmanını yaptı

Fenerbahçe Topuk Yaylası'nda ilk antrenmanını yaptı

SPOR Haberleri

Yeni sezon hazırlıkları için Düzce'ye gelen Fenerbahçe, akşam saatlerinde Topuk Yaylası Tesisleri'nde ilk antrenmanını yaptı.

Yeni sezon hazırlıkları için Düzce'ye gelen Fenerbahçe, akşam saatlerinde Topuk Yaylası Tesisleri'nde ilk antrenmanını yaptı. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde futbolcular otelin yanındaki alanda önce ritim ve konsantrasyon çalışması, ardından da sahaya gelerek koşu ve ısınma hareketleri yaptı. Çalışmaya izinli olan Meireles, Dirk Kuyt, Sow, Salih Uçan ve yeni transfer Bruno Alves ile sakatlığı bulunan Gökhan Gönül Katılmadı. Akdeniz Oyunları'nda U19 Milli Takımı'nda forma giyen Recep Niyaz ise çalışmalara başladı. Bu arada antrenmanı 100'e yakın taraftar da takip etti. Taraftarların antrenmanı sessizce izlemesi ve hiç bir tezahürat yapmaması ise dikkat çekti. Taraftarların sadece Stoch ve Krasiç'e moral verdikleri gözlendi. Geçtiğimiz sezonu kötü geçiren iki oyuncunun yeteneğine güvenen taraftarların Stoch ve Krasiç'ten beklenti içinde oldukları her hallerinden belliydi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...