Fenerbahçe takipçisine en çok fark atan takım oldu

Fenerbahçe takipçisine en çok fark atan takım oldu

SPOR Haberleri

Süper Lig'de Bursaspor'u deviren Fenerbahçe, lig tarihinde 27. haftalar itibariyle ikinci sıradaki takipçisine en çok fark atan takım oldu.

Süper Lig'de Bursaspor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, derbi öncesinde moral kazandı, şampiyonluk yolunda da dev bir adım attı.Puanını 60'a yükselten sarı-lacivertliler, ikinci sıradaki Galatasaray'a 10 puanlık bir fark oluşturdu.İptal edilen Trabzonspor maçı da düşünüldüğünde, puanını 63 yapan Fenerbahçe'nin ikinci sıradaki rakibine aslında 13 puanlık fark yaptığı ortaya çıkıyor. Süper Lig tarihinde 27. haftalar itibariyle bu denli bir fark geçmişte bulunmuyor.27. haftalar itibariyle ikinci sıradaki takıma en çok fark atan takım olmayı başaran sarı-lacivertliler bu alanda yeni bir rekor kırmış oldu. Fenerbahçe'nin matematiksel olarak 29. haftadaki Antalyaspor maçında ise şampiyonluk turu atma ihtimali doğdu.Daha önce 1991-92 sezonunda lider Beşiktaş, Fenerbahçe'ye 7, 2004-05'te lider Fenerbahçe, Galatasaray'a 7 puanlık fark atmıştı. Bunlar 27. haftalar itibariyle en açık ara farklardı.
(Skorer)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...