Fenerbahçe sonuç odaklı! Jesus mesajı verdi: Farklı kurgulara hazır olun

Düzenleyen:
Fenerbahçe sonuç odaklı! Jesus mesajı verdi: Farklı kurgulara hazır olun

SPOR Haberleri

Alternatifli bir kadroya sahip Jorge Jesus, oyun felsefesini "Benim sabit sistemim yok. Rakibe göre değişime gidiyoruz. Önemli olan sonuç almak" sözleriyle özetliyor.

Jorge Jesus’la farklı bir kimliğe bürünen Fenerbahçe, birçok farklı dizilişle oynadı. Sarı lacivertliler, son maçlarda 3-4-3’ü tercih ederken, Jesus, oyuncularına, "Benim tek bir sistemim yok. Bu nedenle bazı oyuncuları farklı görevler verebiliyorum. Rakibe ya da maçın gidişatına göre oyun kurgusunda değişikliğe gidiyoruz. Önemli olan sonuç almak" dedi.

Alternatifli oyuncu grubundan memnun olduğunu dile getiren Portekizli teknik adam, "Hedefimiz şampiyonluk. Buna ulaşmak için de tüm alternatifleri deneyeceğiz" sözleriyle takıma 'farklı kurgulara hazır olun' mesajı verdi.

SZALAI'SİZ ÇIKMIYOR

Geride kalan 12 maçta, 4-1-3-2, 4-4-2 ve 3-4-3 denemeleri yapan Jorge Jesus, şimdiye kadar Arao, Ferdi, Peres, Szalai, İrfan ve Lincoln’u farklı pozisyonlarda görevlendirdi. Golcü olarak da Valencia, King, Pedro ve Batshuayi’den verim aldı. Neredeyse her maça ortalama 5 farklı değişiklik yaparak çıkan tecrübeli çalıştırıcının vazgeçemediği isimler Szalai ile Rossi oldu.

Macar savunması tüm maçlarda tam zamanlı görev yaparken, Uruguaylı forvet de 12 karşılaşmada da forma giyen diğer oyuncu olarak ön plana çıktı. 21 oyuncunun skora katkı yapması ise Jesus'un başarısı.

Fenerbahçe sonuç odaklı! Jesus mesajı verdi: Farklı kurgulara hazır olunSüper Lig'de haftayı bay geçen Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Fransız ekibi Rennes ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

BRUMA'DA PERFORMANSA GÖRE KARAR

Bruma’ya lisans çıkarmayan Fenerbahçe, Portekizli oyuncu ile ilgili nihai kararı performansına göre verecek. Sakatlığı sebebiyle 3 hafta takımdan ayrı kalacak Bruma, sonrasında takımla çalışmalara başlayacak. Portekizli’nin performansında artış olursa durumu devre arasında yeniden değerlendirilecek.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...