Fenerbahçe şimdi de sambacının peşinde

Fenerbahçe şimdi de sambacının peşinde

SPOR Haberleri

Pereira'nın kalmasını istediği Alves ülkesine dönmekte ısrarcı davranınca Fenerbahçe'de ikinci stoper harekatı başladı.

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları olanca hızıyla sürüyor. Her gün yeni bir hamle yapan sarı-lacivertli ekip amacına ulaşırsa olay takviyeden yenilemeye dönüşmüş olacak. Forvete ve savunmanın sağına alınan Bursalı oyunculardan sonra stoper için de Simon Kjaer'le el sıkışan Fenerbahçe, bir stoper daha almak için kolları sıvadı. Teknik Direktör Vitor Pereira'nın takımda kalmasını istemesine rağmen, ülkesine gitmek isteyen Bruno Alves transferdeki dengeleri altüst etti. Portekiz'den çok sayıda talibi bulunan 33 yaşındaki savunması Sporting Lizbon'a gitmek için can atınca, yönetim de çılgın bir hamle yaptı ve gözünü Porto'nun Brezilyalı stoperi Maicon Pereira Roque'ye dikti. Portekiz'den O Jogo gazetesinin iddiasına göre sarı-lacivertliler, 26 yaşındaki sambacı için 12 milyon avroyu gözden çıkardı.
Pereira'nın eski gözdesi
İlk etapta Porto'ya daha düşük bir teklif yapan ve ret cevabı alan Fenerbahçe'nin, rakamı 12 milyon avroya çıkartması üzerine Portekiz devinin Maicon'a kapıları açtığı öğrenildi. Gazete, Maicon'un Fenerbahçe'ye gitmesi halinde Porto'nun bu sezon 10 milyon avro üzerindeki üçüncü transferini yapmış olacağına dikkat çekerken, Vitor Pereira'nın Brezilyalı stoper konusunda son derece ısrarlı olduğunu vurguladı. Fenerbahçe'nin, Pereira kozunu oynayarak, Maicon'u da ikna etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Zira Maicon için, Porto'da iki lig, iki de kupa zaferi yaşadığı Pereira önemli bir yer teşkil ediyor. Sambacı bugün Porto'nun değişmezlerinden olarak Fenerbahçe'nin hocasına karşı büyük bir saygı besliyor. gt; M.Emin ULUÇ nbsp;

MAICON KİMDİR?
Adı: Maicon Pereira Roque
D.Tarihi: 14 Eylül 1988
D.Yeri: Sao Paulo/Brezilya
Boy: 1.90 Kilo: 85
Oynadığı kulüpler: Cruzeiro, Cabofriense, Nacional, Porto

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...