Fenerbahçe, Semih Şentürk'ü duyurdu! 'Nöbetçi golcü' teknik direktör oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe, Semih Şentürk'ü duyurdu! 'Nöbetçi golcü' teknik direktör oldu

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin eski milli futbolcusu Semih Şentürk, yeni sezonda 19 Yaş Altı Takımı'nın teknik direktörü oldu. Sarı-lacivertliler, Şentürk için resmi siteden açıklama yaptı.

Fenerbahçe'nin eski milli futbolcularından olan ve sonradan girdiği maçlarda attığı gollerle 'Nöbetçi gölcü' lakabını alan Semih Şentürk, 19 Yaş Altı Takımı'nın teknik direktörlük görevine getirildi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, futbolculuk kariyerini noktalamasının ardından 2020 Kasım'dan bu yana futbol akademisinde görev alan Şentürk'ün, 2023-2024 sezonundan itibaren 19 Yaş Altı Takımı'nı çalıştıracağı belirtildi.

Fenerbahçe, Semih Şentürk'ü duyurdu! 'Nöbetçi golcü' teknik direktör oldu

FENERBAHÇE'DE 9 KUPA KAZANDI

Semih Şentürk, altyapısından yetiştiği ve 2001-2013 yıllarında formasını giydiği Fenerbahçe'de 5 Süper Lig, 2'şer de Türkiye Kupası ile Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.

A Milli Futbol Takımı'nın 2008 Avrupa Şampiyonası'nda üçüncülük elde eden kadrosunun en önemli oyuncularından biri olan Şentürk, 2007-2008 sezonunda da Süper Lig'in gol kralı olmuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...