Fenerbahçe savunma zaafını hücum gücüyle kapatacak

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Fenerbahçe savunma zaafını hücum gücüyle kapatacak

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Stoper krizi yaşayan sarı lacivertliler, Trabzon karşısında “En iyi savunma hücumdur” taktiğini uygulayacak. İsmail Kartal, tam saha presle oyunu rakip alanda tutarak zafer arayacak...

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Fenerbahçe, yakaladığı inanılmaz seriyi, yaşadığı stoper krizine rağmen Trabzonspor karşısında da sürdürmekte kararlı. Elinde tek stoper kalsa da bütün planlarını galibiyet üzerine yapan teknik direktör İsmail Kartal, zaferi getirecek stratejiyi “En iyi savunma hücumdur” olarak belirledi. Trabzonspor’a karşı tam saha pres talimatı veren İsmail Hoca, oyunu tamamıyla rakip yarı alana yıkıp, rakibin oyun kurmasına, atak yapmasına fırsat tanımadan sonuca gitmeyi hedefliyor. Sarı lacivertliler savunma zaafını bu şekilde aşmaya çalışacak.

NEFES ALDIRMAYIN

Trabzonspor karşısında planlarını hayata geçirebilmek için rakipten çok daha fazla koşmaları gerektiğini oyuncularına anlatan İsmail Kartal “Her topa basacak, onlara pas imkanı tanımayacaksınız” talimatı verdi. Orta saha hakimiyetinin her zamankinden önemli olduğuna dikkat çeken Kartal, pas trafiğinin de hızlı yapılmasını isterken, “Teknik, güç ve hıza sahibiz. Savunmadaki zaaflarımızın değil, hücumdaki kalitemizin konuşulduğu bir maç çıkarmanızı istiyorum” sözleriyle galibiyet beklentisini dile getirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...