Fenerbahçe şampiyonluk kupası aldığı maçta Gaziantep'e mağlup oldu

Fenerbahçe şampiyonluk kupası aldığı maçta Gaziantep'e mağlup oldu

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler Higgins-Harris ikilisini bir türlü durduramadı ve ligdeki ilk yenilgisini aldı

Fenerbahçe Ülker devre arasında şampiyonluk kupasını aldığı maçta evinde Royal Halı Gaziantep'e mağlup olmaktan kurtulamadı: 66-70. Ligdeki ilk maçında Anadolu Efes'i 65-63 yenen Gaziantep temsilcisi, ikinci maçında da Fenerbahçe Ülker'i mağlup etmeyi bildi. Çokça top kayıplı ve skor açısından kısır geçen ilk çeyrek 10-10 biterken 2. çeyrekte Oğuz-Bjelica ile üst üste sayılar bulan Fener soyunma odasına 31-28 önde döndü. 3. çeyrekte Harris'in üretkenliğine Higgins de katılınca RH G.Antep maçı domine etti. Bitime 5 saniye kala Higgins'in üçlüğüyle misafir ekip son çeyreğe 53-50 önde geçti. Maça damgasını vuran Higgins ve Harris ikilisinin başarılı oyunuyla son çeyrekte de skor üstünlüğünü elinde tutan Royal Halı Gaziantep, karşılaşmayı 70-66 kazandı. Sezona deplasmanda Türk Telekom galibiyetiyle (73-61) başlayan Fenerbahçe Ülker, Royal Halı Gaziantep karşısında aldığı sonuçla bu sezon ligdeki ilk yenilgisini yaşadı.
Fenerbahçe şampiyonluk kupası aldığı maçta Gaziantep'e mağlup oldu
Obra: Hiç iyi oynamadıkFenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic maç sonrası, "Kesinlikle iyi oynamadık. Savunma açısından çok hatalar yaptık, bunlar top kayıplarıyla devam etti. Rakibimiz her fırsatı değerlendirerek skor üretti. Çok agresif bir takımla oynadık. Harris ve Higgins toplam 51 sayı üretti" açıklaması yaptı. Futbolda Sırbistan-Arnavutluk maçında yaşananların ardından Beşiktaş'ın Partizan ile yapacağı maç için bir mesaj vermek isteyip istemeyeceği sorulan Obra, "En güzel şey ikisinin de siyah-beyaz olması. Tek söyleyebileceğim şey; sadece sporu düşünün, centilmen olun, iyi davranın birbirinize, spor dışındaki şeylerle ilgilenmeyin" dedi. nbsp;

Baha PALULU

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...