Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazdı

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazdı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Bayan Masa Tenisi Takımı, ETTU Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında deplasmanda Zamek Tarnobrzeg'i 3-2 yendi ve tarihi bir galibiyet aldı.

Fenerbahçe Bayan Masa Tenisi Takımı, Avrupa Masa Tenisi Federasyonları Birliği (ETTU) Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında deplasmanda Polonya'nın Zamek Tarnobrzeg takımını 3-2 yenerek, final yolunda önemli bir adım attı. Tarnobrzeg kentinde yapılan yarı final ilk maçında Elizabeta Samara, Viktoria Pavlovich ve Cheng Ching ile mücadele eden sarı-lacivertli ekip, iki kez geriye düştüğü mücadelede eşitliği sağladı ve final setini de kazanıp, zorlu deplasmanda 3-2'lik galibiyet elde etti. nbsp;İstanbul'da 26 Ocak Pazar günü yapılacak rövanş mücadelesi öncesi avantajı eline geçiren sarı-lacivertli takım, kendi sahasında seyircisinin önündeki mücadelede rakibini elediği takdirde finale yükselerek tarihi bir sonuca imza atacak.

Son iki sezonda ETTU Cup'ta üst üste şampiyonluklar alarak Türkiye'ye ilkleri yaşatan sarı-lacivertli takım, ilk kez mücadele ettiği "Devler Ligi"nde de aldığı her sonuçla tarih yazıyor.

Bu arada, yarı final turunun diğer mücadelesinde Ttc Berlin Eastside, Linz AG Froschberg'i 3-1 yenerek, rövanş öncesi avantajlı bir skor aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...