Fenerbahçe sabırsız şampiyonluğunu ilan etmek istiyor

Fenerbahçe sabırsız şampiyonluğunu ilan etmek istiyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş derbisini kazanıp sezonunu bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanan Fenerbahçe'de sabırsız.

Beşiktaş derbisini kazanıp sezonunu bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanan Fenerbahçe'de futbolcular galibiyet yemini ederken, yönetim de kesenin ağzını açtı. Önceki gün Samandıra'ya veda ziyareti gerçekleştiren Başkan Aziz Yıldırım'ın verdiği söz üzerine futbolcuların tüm alacakları hesaplarına yatırıldı. Yönetim bununla da yetinmedi ve takıma 3 milyon lira primle ekstra motivasyon sağladı. Beşiktaş derbisini kazanmaları halinde sadece 19. şampiyonluğunu ilan edip Galatasaray'ı yakalamakla kalmayacak aynı zamanda lig tarihinin en erken şampiyonluğuna imza atacak olan Fenerbahçe'de oyuncular zafer yemini etti.

Sıra Avrupa'ya gelecek

Teknik heyet ve futbolcular olmak üzere galibiyet halinde adam başı 100 bin lira prim alacak olan sarı-lacivertliler, "Derbide her şeyden önce sıkıntılı bir süreç yaşayan başkanımız için oynayacağız. Şampiyonluğu garantileyerek bu galibiyeti Aziz Yıldırım'a, babamıza hediye edeceğiz. Bu iş bu hafta bitecek" diye ant içti. Fenerbahçeli oyuncuların kendi aralarında yaptıkları toplantıda Başkan Yıldırım'ın, Avrupa'daki kupa talebi de konuşuldu. Sarı-lacivertliler, "Başkan bizler için, Fenerbahçe için her şeyi yaptı. Şimdi sıra bizde. Avrupa kapıları tekrar açıldığında müzeye bir kupa getirmemiz şart oldu" diyerek sözleşti. Bu arada Ersun Yanal oyuncularına, "Artık benim söyleyeceğim bir şey kalmadı. Yolun sonuna geldik. Sahaya çıkıp gereğini yapın" demekle yetindi. M.EMİN ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...