Fenerbahçe Recep Niyaz'ı Bucaspor'a kiraladı

Fenerbahçe Recep Niyaz'ı Bucaspor'a kiraladı

SPOR Haberleri

Recep Niyaz haberini ilk twitter'dan duyurdu. Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Recep Niyaz, Bucaspor'la 1 yıllığına anlaştığını twitter hesabından duyurdu.

Recep Niyaz haberini ilk Twitter'dan duyurdu. Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Recep Niyaz, Bucaspor 'la 1 yıllığına anlaştığını twitter hesabından duyurdu. Recep, twitter hesabında şu ifadeleri kullandı: "Bucaspor ile sezon sonuna kadar anlaştık. Gelişimim için önemli bir adım olacak inşallah. Bucaspor ile güzel işler yapma temennisiyle." nbsp;2 Ağustos 1995 doğumlu futbolcu, milli takımın alt kategorilerinde birçok kez forma giyerken, toplamda çıktığı 147 maçta 71 gol kaydetti. Orta saha oyuncusu olmasına rağmen golcü kimliğiyle dikkat çeken Recep Niyaz, 3 yıl önce geldiği Fenerbahçe'de Aykut Kocaman döneminde alt yapıdan A takımına yükselmişti. Eski teknik direktörü Kocaman, Recep Niyaz için Göztepe'ye attığı golün ardından, "En iyi yaptığı şey topu 3 direk arasına göndermek." ifadelerini kullanmıştı. Recep Niyaz'a bir övgü de UEFA'dan gelmişti. Litvanya'da düzenlenen U19 Avrupa Şampiyonası'nın ardından UEFA'nın resmi internet sitesi uefa.com, turnuvanın izlenmesi gereken en iyi 10 oyuncusu arasında Recep Niyaz'a da yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...