Fenerbahçe Pelkas’ın biletini kesti!

Düzenleyen:
Fenerbahçe Pelkas’ın biletini kesti!

SPOR Haberleri

Başakşehir maçında isteksiz görüntüsüyle oyundan alınan Dimitris Pelkas, bardağı taşırmış durumda. Ali Koç ve yönetim, taraftarlar tarafından ıslıklanarak oyundan alınan Pelkas için kararını verdi. Yollar ayrılıyor.

Vitor Pereira döneminde mutsuz olan Dimitris Pelkas, Portekizli hocanın gitmesiyle de istediği performansı bir türlü yakalayamadı. Taraftarın her zaman destek verdiği Pelkas, Başakşehir maçındaki isteksiz görüntüsüyle taraftarın tepkisini çekti. Islıklanarak oyundan çıkan Pelkas hakkında yönetim de kararını verdi.

SATIŞ LİSTESİNE KONULDU 

2023 yılına kadar mukavelesi olan Pelkas, satışa çıkarıldı. Sezon başında 15 milyon Euro’ya yakın teklif getiren Yunan futbolcuda daha fazla zarar yaşanmaması için en makul öneri değerlendirmeye alınacak.

Fenerbahçe Pelkas’ın biletini kesti!Yönetim kararını verdi.

21 MAÇTA 1 GOL 

Pelkas bu sezon çıktığı 21 resmi karşılaşmada 1 gollük katkı verdi, asist üretemedi. Geçen sezon ise 32 lig maçında 7 gol, 8 asistle oynamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...