Fenerbahçe, Palmeiras ile Dudu transferi için 6 milyon avroya anlaştı

Düzenleyen:
Fenerbahçe, Palmeiras ile Dudu transferi için 6 milyon avroya anlaştı

SPOR Haberleri

Finansal Fair Play kısıtlamasından, Avrupa'dan elendiği için kurtulan Fenerbahçe, Palmeiras forması giyen Dudu için, kulübüyle 6 milyon Euro'ya anlaştı.

Avrupa'nın dışında kalan Fenerbahçe için Finansal Fair Play'le ilgili uyması gereken kural devre dışı kalmıştı. Bu yüzden bonservisiyle alabileceği oyunculara da yönelen Sarı-Lacivertliler, daha önce listesine giren ve Brezilya'nın Palmeiras takımında oynayan Dudu için düğmeye basmıştı.

8 MİLYON EURO İSTİYORLAR

Hem kanatlarda hem de 10 numara pozisyonunda oynayabildiği için teknik direktör Aykut Kocaman'ın beğendiği oyuncuların başında gelen 25 yaşındaki oyuncu için Palmeiras, bonservis bedeli olarak 8 milyon Euro talep etmişti.

6 MİLYON EURO'YA KADAR İNDİLER

Elbette bu rakamı çok bulan Sarı-Lacivertliler'in kurmayları, 5 milyon Euro'luk bir bütçe ayırdığı Sambacı'nın bonservisinde indirim yapılması için karşı tarafla sıkı bir pazarlığa girdi. Rakamın 6 milyon Euro'lara kadar indiği haberleri gelirken, oyuncu da bir an önce transferinin sonuçlanmasını ve Fenerbahçe forması giymesini dört gözle beklediği öğrenildi. Bu hafta içerisinde önemli gelişmelerin yaşanması beklenirken, 2.5 milyon Euro yıllık ve 4 senelik anlaşmayı kabul eden Dudu'dan yana hiçbir sıkıntı bulunmuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...