Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor maçına hazırlanıyor

Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor maçına hazırlanıyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. İdman dar alanda yapılan top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Ardından yarı sahada hücum defans organizasyonları çalışan futbolcular, bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamladı. İzinli olan Dirk Kuyt antrenmanda yer almazken, Emre Belözoğlu, Volkan Demirel ve Alper Potuk da takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı. Sağ bacak alt adalesinde sertleşme olan Joseph Yobo ise tedbir amaçlı antrenmana katılmadı. Antrenmanda milli takımlarda bulunan oyuncular Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mehmet Topal, Salih Uçan, Moussa Sow, Emmanuel Emenike, Bruno Alves, Pierre Webo ve Raul Meireles yer almadı. Bu arada futbolcular idmanın ardından grip aşısı oldu. nbsp;Sarı-lacivertli ekip, Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını 1 günlük iznin ardından yapacağı antrenmanla sürdürecek.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...