Fenerbahçe, ManU deplasmanından en az beraberlik istiyor

Düzenleyen:
Fenerbahçe, ManU deplasmanından en az beraberlik istiyor

SPOR Haberleri

Süper Lig’de yaşadığı hayal kırıklıklarına rağmen Avrupa Ligi’nde grup lideri olan sarı-lacivertliler Manchester’den çekinmiyor. Hedef, Ada’dan puanla dönmek.

Fenerbahçe önemli eksiklerine ve deplasmanda oynayacak olmasına rağmen Jose Mourinho’nun çalıştırdığı, Zlatan İbrahimoviç’li İngiliz devi Manchester United’dan çekinmiyor. Premier Lig tecrübesi bulunan DirkAdvocaat, kadrosunda önemli yıldızlar bulunan dünya devinden en az 1 puan koparmak istiyor. Maçı iple çektiğini belirten Advocaat, “Hiçbir bahanemiz yok. Eminim oyuncularımız maçtan istediklerini almak için ellerinden geleni yapacaklar. Bu maçı iple çekiyorum. Şu an puanlara ihtiyacımız var. Ve ben o puanları alabileceğimizi düşünüyorum” dedi. Hollandalı çalıştırıcı son 1-1 biten son Alanya maçın hakkında da konuşarak, “Beni sinirlendiren şey rakibi bazı oyuncularımızın ‘kolay’ görmesi ve böylelikle puan kaybetmemiz oldu” ifadelerini kullandı. 

“Fenerbahçe çok güçlü”

M.United’ın hocası Jose Mourinho ise şunları söyledi: “Son 5 maçtır yenilmiyoruz. 3 galibiyet, 2 beraberliğimiz bulunuyor. İyi arkadaşlık var.  Fenerbahçe pazar günü oynadı, biz pazartesi günü oynadık. Fenerbahçe’nin başında tecrübeli bir hoca var. Oyuncuları kaliteli. Fenerbahçe’nin güçlü bir takım olduğunu ve yarın (bugün) zor bir maç oynayacağımızı düşünüyorum. Fenerbahçe sezon sonunda olması gerektiği yerde olacaktır. Türkiye ligi kaliteli bir lig. İstanbul dışından takımlar da başarılı oluyor. Zlatan’ın performansından ise memnunum. Kendisini aynı kararlılıkta görmek çok güzel. Diğer arkadaşlarına müthiş yardımcı oluyor. Zlatan’dan çok iyi faydalanacaklarını düşünüyorum. Rooney fiziksel olarak hazır ama onunla ilgili karar vermedim. Maç öncesi bazen ufak tüyolar veriyorum ama şimdi kimin oynayacağını söylemek istemiyorum.” 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...