Fenerbahçe mali genel kurulunda arbede! Uğur Dündar sinirlenip istifa etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe mali genel kurulunda arbede! Uğur Dündar sinirlenip istifa etti

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Fenerbahçe Olağan Mali Kongresi'nde Başkan Ali Koç kürsüde konuşma yaparken üyeler arasında gerginlik çıktı. Divan başkanı Uğur Dündar, görevi bıraktığını açıkladıktan sonra yeniden göreve döndüğünü söyledi.

Fenerbahçe Olağan Mali Kongresi'nde Başkan Ali Koç kürsüde konuşma yaparken üyeler arasında gerginlik çıktı. Konuşma kesildi.

Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, görevi bıraktığını duyurduktan sonra, göreve devam edeceğini belirtti.

Ali Koç, kongre üyeleri arasında yaşanan gerginlik nedeniyle konuşmasına ara vererek, "Bu ortamda konuşma yapamam, bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe mali genel kurulunda arbede! Uğur Dündar sinirlenip istifa etti

UĞUR DÜNDAR GÖREVİ BIRAKTI, SONRA DÖNDÜ

Resmi Twitter hesabından açıklama yapan Uğur Dündar, şu ifadeleri kullandı:

Bir Cumhuriyet sevdalısı olarak hayatım boyunca Atatürk'ün gösterdiği yolda ilerledim. Fenerbahçe'ye de köklerini Kuvayı Milliye'den aldığı için gönül verdim. Doğru bildiğim yolda ilerlerken ağır bedeller ödedim, ama yılmadım. 12 yıldır ana akım televizyonlarda  çalıştırılmadım.

Hayat felsefem hep onurlu yaşamak,çocuklarıma şerefli bir soyadı bırakmak oldu. Yüksek Divan Kurulu Başkanlığını da Cumhuriyetin Feneri olduğu için kabul ettim. Bugün de bu görevi bırakmaya karar verdim. Ölünceye kadar Mustafa Kemal'in askeri olacağım,bedeli neyse ödeyeceğim.

Uğur Dündar, Divan Başkanlığı'ndan ayrılma kararını genel kurula oylattı. Oy çokluğuyla devam etmesi kararı çıktı. Uğur Dündar, Divan Başkanlığı'na geri döndü.

https://twitter.com/ugurdundarsozcu/status/1670038436043005952

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...