Fenerbahçe maçı öncesi Arsenal karıştı, Wenger isyan etti

Fenerbahçe maçı öncesi Arsenal karıştı, Wenger isyan etti

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'ndaki rakibi Arsenal'de işler yolunda gitmiyor. Arsenal Menajeri Arsene Wenger eleştirilere yanıt verdi.

Fenerbahçe 'nin Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu 'ndaki rakibi Arsenal 'de işler yolunda gitmiyor. Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Aston Villa karşısında Emirates'te alınan 3-1'lik yenilgi sonrası transfer politikasıyla ilgili yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. nbsp;Yıldız transferi yapmamaları konusunda tek sebebin kendisi olmadığını belirten tecrübeli teknik adam, "Neden para harcanmıyor? Sorunuza şöyle cevap verebilirim. Oyuncular sahada neden kazanamıyor? Para harcamıyoruz çünkü oyuncu bulamıyoruz. Bu konuda tek sorumlu ben değilim. Çok iyi çalışan bir takıma sahibiz. Şu an için hazır değillerse bu bizim için iyi bir açıklama olur. Ancak Aston Villa maçını performansımız nedeniyle kaybetmedik" dedi. nbsp;Transfer sinyali veren Wenger, "Oyuncu almak için zamanımız var. Ama oyuncu alana kadar da maçları kazanmak zorundayız" ifadelerini kullandı.
SAKATLIKLAR SÜRÜYOR; İLK BELİRLEMELERE GÖRE 3 AY YOK
Fenerbahçe maçı öncesi sakat oyuncularının çokluğu ile dikkati çeken Arsenal, Aston Villa maçı sonrası bir kötü haber daha aldı. İlk 11'in önemli isimlerinden Alex Oxlade Chamberlain, dizinden geçirdiği sakatlık nedeniyle Aston Villa karşısında 45 dakika sahada kalabildi. Stadı koltuk değnekleri ile terk eden 20 yaşındaki oyuncunun durumu MR'dan sonra netlik kazanacak. Ancak ilk tetkiklerin ardından çapraz bağ yırtılmasından şüphelenilen Chamberlain, bu durumda en az 3 ay sahalardan uzak kalacak. Londra ekibinde Thomas Vermaelen, Abou Diaby, Nacho Monreal ve Mikel Arteta'nın sakatlıkları bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...