Fenerbahçe - Ludogorets maçına doğru... İsmail Kartal: 7-1 mağlup oldukları maçı defalarca izledik

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Fenerbahçe - Ludogorets maçına doğru... İsmail Kartal: 7-1 mağlup oldukları maçı defalarca izledik

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 3. maçında karşılaşacağı son 12 yılın Bulgaristan şampiyonu Ludogorets maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Bulgar ekibi son maçında Nordsjaelland'a 7-1 mağlup olmuştu. İsmail Kartal, "O maçın gerçek skoru o değil" dedi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 3. maç haftasında yarın Kadıköy'de oynayacağı Ludogorets maçı hazırlıklarını Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan idman, pas çalışması ve ısınma ile başladı. Koordinasyon çalışması yapan sarı-lacivertliler, 3 gruba ayrılarak top kapma oynadı. Antrenmanın basına kapalı kısmında ise Ludogorets maçının taktiği üzerinde duruldu.

Sarı-Lacivertliler'de UEFA kadrosunda yer almayan Samet Akaydin ile İsmail Yüksek soğuk algınlığı sebebiyle tedbir amaçlı antrenmanda yer almazken, topuk zedelenmesi yaşayan Mert Hakan Yandaş da idmana katılmadı.

Sol ayak bileğinden sakatlığı bulunan ve operasyon geçiren Serdar Aziz ile arka adale sakatlığı olan King, Fenerbahçe'nin diğer eksikleri.

Fenerbahçe - Ludogorets maçına doğru... İsmail Kartal: 7-1 mağlup oldukları maçı defalarca izledik

İsmail Kartal ve Alexander Djiku maç öncesi düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi 

İSMAİL KARTAL: HAFİFE ALINACAK TAKIM DEĞİL

Ludogorets’i çok ciddiye aldıklarını ve en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, şunları söyledi:

“Ludogorets iyi bir takım. Her sene özellikle Güney Amerika tarafından Brezilyalı oyuncuları transfer edebilen son 12 yılın şampiyonu. Ligi domine eden bir takım. 7-1 mağlup oldukları maçı defalarca izledik. O maçın gerçek skoru o değil. İlk dakikada gol yiyorlar, daha sonra eşitlik sonra her gelen top gol oluyor. Demoralizasyon yaşadılar, kaleci hataları var.

Ludogorets 7 gol yedi diye kesinlikle hafife alınacak bir takım değil. Biz rakibimizi çok ciddiye alıyoruz ve en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Maçla ilgili daha karar vermedim. Bu akşam antrenmandan sonra çalışacağız, düşüneceğiz ve ona göre yarın en iyi 11’le maça çıkacağız.” 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...