Fenerbahçe ligde kötü günler yaşıyor

Düzenleyen:
Fenerbahçe ligde kötü günler yaşıyor

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler bu sezon evinde hiç kazanamadı. Yeni transferlere rağmen ‘yönetim istifa’ sesleri sürüyor

Yeni transferlerle sezonu umutlu giren F.Bahçe’de hayal kırıklığı erken yaşanmaya başladı. Takım evinde Başakşehir’e 3-2 kaybederken tribünlerden yönetim aleyhine tezahüratlar yükselmeye dün de devam etti. 90+3’te Kerim Frei’ın golünün ardından Fenerbahçeli taraftarlar “Yönetim İstifa” tezahüratı yaparken top Volkan Demirel’e geldiği anda da deneyimli kaleciyi ıslıklarla protesto etti. Kocaman’ın takımının kalesinde gördüğü gol sayısı 8’e yükseldi. İlk iki haftada 2-2 berabere kalan, 3. haftada Gençlerbirliği deplasmanında 2-1 kazanan ancak kalesinde 1 gol gören Fenerbahçe dün akşamki maç ile birlikte kalesinde 8 gol görmüş oldu. Fenerbahçe böylece ligin en çok gol yiyen takımı oldu. Süper Lig’de Fenerbahçe ile birlikte Osmanlıspor takımı da 8 gol yerken Galatasaray 3 maçta 2 gol, Beşiktaş 4 maç 3 gol yedi. 
>1999’dan beri en kötüsü
Fenerbahçe’nin sahasında kazanamadığı maç sayısı 4’e yükseldi. Sarı-lacivertliler en son 1999 yılında sahasında dört maç üst üste kazanamamıştı. Bir başka kötü istatistik de iç sahayla ilgili. Fener yeni sezonda sahasında galibiyet göremedi. Bu sezon Süper Lig’de iki maç, Avrupa kupalarında iki maç olmak üzere kadıköy’de 4 karşılaşmaya çıkan Fenerbahçe iki beraberlik iki yenilgi aldı. İşte o iç saha maçları: Sturm Graz (1-1), Vardar (1-2), Trabzonspor (2-2), M.Başakşehir (2-3)

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...