Fenerbahçe kupasına kavuştu

Fenerbahçe kupasına kavuştu

SPOR Haberleri

Sarı-kanaryalar zorlu geçen sezonun ardandan şampiyonluğunu görkemli bir törenle kutladı

Bayanlar Voleybol Birinci Ligi Final Etabı'nda şampiyonluğu cuma günü G.Saray'ı mağlup ederek garantileyen F.Bahçe Grundig kupasına kavuştu. Dün oynanan son maçlarda sarı-lacivertliler Eczacıbaşı Vitra'ya 3-1, VakıfBank ise G.Saray'a 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmaların sona ermesinin ardından düzenlenen törenle F.Bahçe şampiyonluk kupasını kaldırdı. Burhan Felek Voleybol Salonu'nda kupayla birlikte şampiyonluk turu atan sarı-lacivertli voleybolcular, zaferin tadını taraftarlarıyla birlikte doyasıya kutladı. nbsp;
Dördüncü şampiyonluk
F.Bahçe Grundig daha önce 2008-2009, 2009-2010 ve 2010-2011 sezonlarında olmak üzere üst üste 3 kez şampiyonluk kupasını müzesine götürmüştü. Müsabakaların ardından Avrupa kupalarına katılacak takımlar da belli oldu. Buna göre gelecek sezon Fenerbahçe Grundig ile VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde; Eczacıbaşı VitrA ve Galatasaray Daikin ise CEV Cup'ta mücadele edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...