Fenerbahçe Kasımpaşa'nın 3 yıldızına birden talip; Umut Bozok, Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Fenerbahçe Kasımpaşa'nın 3 yıldızına birden talip; Umut Bozok, Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kasımpaşa'nın patronu Turgay Ciner ile Umut Bozok, Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat'ın transferi için masaya oturacak... Sarı-Lacivertliler Paşa'nın 3 Türk yıldızını kadrosuna katmak istiyor.

Fenerbahçe, Kasımpaşa'nın 3 Türk yıldızına kancayı taktı. Sabah'taki habere göre; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç lig biter bitmez Kasımpaşa'nın patronu Turgay Ciner ile masaya oturacak.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın en çok istediği isim gurbetçi golcü Umut Bozok... İsmi Beşiktaş ile de anılan 25 yaşındaki futbolcu, bu sezon 15 gol, 7 asistlik müthiş bir skor katkısı sağlamıştı. Kasımpaşa'ya bu yaz Fransa'nın Lorient takımından satın alma opsiyonuyla kiralanan gol makinesinin transferinde Kasımpaşa'nın önce bonservisi alıp ardından Fenerbahçe'ye satması gündemde. Umut Bozok'un güncel piyasa değeri 4 milyon euro...

DOĞUCAN HASPOLAT VE EREN ELMALI 

Kasımpaşa üst üste aldığı galibiyetler ve oynadığı futbolla adından söz ettirirken, 22 yaşındaki defansif orta saha Doğucan Haspolat ile 21 yaşındaki sol bek Eren Elmalı'nın yıldızı parladı. Fenerbahçe, Umut Bozok'un yanı sıra bu 2 ismi de talip.

Hollanda doğumlu Doğucan, Lacivert-Beyazlılar'a Ocak 2020'de Exelcior'dan transfer edilmişti. Kartalspor altyapısından bulunan Eren Elmalı ise A Milli Takım'a göz kırpan performansıyla konuşuldu. Doğucan'ın 2023'e, Eren'in ise 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Bu 3 ismin geleceği Ali Koç ile Turgay Ciner arasında yapılacak görüşme sonrası netlik kazanacak. Ciner'le yakın temasta olan Koç, mevkiidaşıyla lig biter bitmez işi resmiyete dökecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...