Fenerbahçe Kardemir Karabükspor maçına hazırlanıyor

Fenerbahçe Kardemir Karabükspor maçına hazırlanıyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, 22 Aralık Pazar günü deplasmanda Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapılan ve ilk 30 dakikası basına açık olan antrenmanda futbolcular koşunun ardından 5'e 2 pas çalışması yaptı. Antrenmana A2 takımından da 10 futbolcu katıldı. Antrenmana tedavisi süren Emre Belözoğlu, sağ kasığında ağrı bulunan Selçuk Şahin ve izinli olan Alves katılmadı. Çocuğu doğduğu için izin alıp ülkesine giden Alves'in yarın İstanbul'a döneceği bildirildi. Bu arada, antrenmandan önce 52 yaşına giren teknik direktör Ersun Yanal'ın doğum günü kutlandı. Yanal için tesislerde pasta kesilirken, futbolcuların teknik direktörlerinin doğum gününü tek tek kutladığı bildirildi. Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek. Antrenmanın ilk 30 dakikası basına açık tutulacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...