Fenerbahçe Karabük maçı ikinci devre (CANLI)

Fenerbahçe Karabük maçı ikinci devre (CANLI)

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında lider Fenerahçe, Karabükspor ile deplasmanda karşılaşıyor.

Fenerbahçe geçen sezon son hafta deplasmanda oynadığı Karabükspor maçını 3-2 kaybetmişti. Fenerbahçe böylece Karabüspor ile oynadığı son 3 maçta puan alamamış oldu. Geçen sezon sahasında oynadığı Karabükspor maçını 3-1 kaybeden Fenerbahçe, 2011-12 sezonunda ligin 2.yarısında Karabükspor ile deplasmanda oynadığı maçı 2-1 kaybetmişti. İki takım arasında lig tarihinde oynanan 12 karşılaşmada 8 kez Fenerbahçe, 3 kez Karabükspor galip geldi, 1 maç berabere bitti.Fenerbahçe sezonun ilk maçında Torku Konyaspor'a deplasmanda 3-2 kaybetmişti. Bu maçın ardından Fenerbahçe 6 deplasman maçını da kazandı. Kasımpaşa karşısında 3-2, Gençlerbirliği karşısında 1-0 kazanan Fenerbahçe deplasmanda K.Erciyesspor'u 2-1, Bursaspor'u 3-2, M.P.Antalyaspor ve Ç.Rizespor'u 2-1 yendi. Fenerbahçe en son 2010-11 sezonunda üst üste 9 deplasman maçında galibiyet almıştı. Fenerbahçe sonraki sezonda üst üste 3 deplasman maçını kazanıp toplamda 12 maç ile deplasmanda üst üste en çok maç kazanan takım rekorunu kırmıştı.Fenerbahçe bu sezon Süper Lig'de oynadığı 15 maçta 37 gol atarken bu gollerin 28 tanesini dört hücum oyuncusu kaydetti. Sow 8 gol, Kuyt ve Webo 7'şer gol, Emenike 6 gol atarken bu dört oyuncu içinde en çok asist yapan isim Emenike oldu. Emenike 5 gol pası verirken Kuyt ve Webo 2'şer asist, Sow ise 1 asist yaptı. Toplamda 11 gole katkı yapan Emmanuel Emenike ( 6 gol - 5 asist) dört oyuncu içinde en faydalı isim oldu. Emenike ayrıca dört oyuncu içinde en az sahada kalan isim de oldu. En çok şut çeken isim Sow olurken (41 kez) nbsp;isabet yüzdesi en başarılı isim ise % 61 ile Webo oldu.
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
Son düdük geldi ve karşılaşma sona erdi.
90'Karabükspor kontra atağında Furkan'ın pasıyla ceza alanına giren İlhan'ın şutunu Volkan çıkardı.
90'Karabükspor'da son oyuncu değişikliği. Joseph Akpala oyundan çıkarken Beykan Şimşek oyuna girdi.
90'Çok etkili gelişen Karabükspor atağında Furkan, Akpala'yla duvar pası yapıp ceza alanına girdi ve ayak içi plase vuruşunu yaptı ama kaleci Volkan bir kez daha gole izin vermedi.
90'Fenerbahçe'nin beraberlik baskısı devam ediyor. Karabükspor yarı alanına çekildi.
90'Karabükspor'da oyuncu değişikliği. Jugurtha Hamroun oyundan çıktı ve yerine Erdem Özgenç oyuna girdi.
90'Maçın sonuna 4 dakika ilave edildi.
89'KDÇ Karabükspor maçtaki ilk değişiklik hakkını kullanıyor. Oyuna Morten Pedersen girerken Ahmet İlhan Özek oyundan çıkan isim oluyor.
85' Orta alanda topla buluşan İlhan Parlak'a Gökhan Gönül arkadan çekerek müdahalede bulunuyor. Ve hakem bu pozisyon sonrasında Gökhan Gönül'e sarı kartını çıkartıyor.
84' Fenerbahçe ikinci oyuncu değişikliği hakkınıda kullanıyor. Oyuna Mehmet Topuz girerken oyundan Mehmet Topal çıkıyor.
82'

Joseph Akpala Mehmet Topal'a girdiği ikili mücadale sonrasında kısa süreli bir sakatlık geçiriyor.
79' İshak Doğan oyunu soğuttuğu gerekçesiyle hakem Bülent Yıldırım tarafından sarı kart ile uyarılıyor.
75' Sol kanattan ceza sahası içerisine giren Jugurtha Hamroun savunmanın baskısını hissettiği anda ceza sahası içerisine doğru ortasını yapıyor. Savunmadan dönen top tekrar Jugurtha Hamroun'un önünde kalıyor. Bekletmeden şutunda top yan ağlarda kalıyor.
74'Avantaja bırakılan pozisyonda Bruno Alves rakibine yaptığı sert müdahale sonrasında hakem Bülent Yıldırım tarafından sarı kart görüyor.
74'Sağ kanatta topla buluşan Ahmet İlhan Özek ceza sahası içerisinde top bekleyen İlhan Parlak'a doğru ortasını yapıyor. Topla buluşan İlhan Parlak vuruş açsını arıyor ancak daha sonrasında savunmaya araya girerek topu kaybediyor.
71' Sol çaprazda topla buluşan İshak Doğan uzak bir mesafe olmasına rağmen kaleyi düşünüyor. Ancak şutunda top yandan auta çıkıyor.
69'Kullanılan penaltı vuruşunda İlhan topu sağ köşeden ağlarla buluşturdu. Volkan köşeyi tahmin etti ama gole engel olamadı.
69'GOL! İlhan Parlak
68'Gelişen Karabükspor atağında Hamroun, İlhan'la duvar pası yapıp ceza alanına girdi ve kaleye şutunu çekti ve top Caner'in eline çarpınca karar penaltı.
67'İshak'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Volkan topu kale sahası içinde kontrol etti.
66'Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Egemen topu yine kornere gönderdi.
65'Sağ kanattan gelişen Karabükspor atağında ceza alanına yapılan ortada savunma topu kornere gönderdi.
63'Kullanılan serbest vuruşun ardından ceza alanı içinde bir karambol oluştu ve Fenerbahçe savunmasının karşıladığı topa İshak sert vurdu ama top yandan dışarıya gitti.
62'Aynı kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunda İlhan'ın ceza alanına kestiği ortayı Alper eliyle kesti ve sarı kart gördü.
62'Sol kanattan gelişen Karabükspor atağında ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.
61'Oyunun temposu düştü ama Fenerbahçeli oyuncular beraberlik golünü atmadan önceki pas oyununu oynamaya başladılar.
60'Gelişen Fenerbahçe atağında Alves, ceza alanına koşu yapan Emenike'ye uzun bir pas attı ama Waterman topun sahibi oldu.
59'Fenerbahçe hazırlık paslarıyla rakip yarı alanda pozisyon arıyor.
58'Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunmanın ceza alanı dışında gönderdiği topa Hamroun sert vurdu ama top üstten dışarıya gitti.
57'Sol kanattan etkili gelişen Karabükspor atağında Hamroun'un ceza alanına ortasında son anda Caner topu kornere gönderdi.56'Gelişen Karabükspor atağında İlhan'ın ceza alanına yükselttiği topu kontrol etmek isteyen Ahmet İlhan, Caner'e faul yaptı.
55'Fenerbahçe kalesinde yaşadığı üst üste tehlikelerden sonra yeniden oyun üstünlüğünü eline almaya başladı.
53'Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Emenike topu ceza alanı ön bölümüne kadar taşıdı ve Sow'la duvar pası yapıp ceza alanına girdi ama Sow'un pası biraz hızlıydı.
52'Bu dakikaya kadar Fenerbahçe 200, Karabükspor 142 başarılı pas yaptı.
51'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Fenerbahçe savunması bu kez topu uzaklaştırdı.
50'Kullanılan serbest vuruşun ardından ceza alanına yapılan ortada savunmanın uzaklaştırdığı topta ceza alanına gönderilen ikinci ortada İlhan'ın karşı karşıya vuruşunda Volkan'dan dönen topu Caner kornere gönderdi.
49'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı. Dönen topta Karabükspor topu kazandı ve Samba Sow, sağ kanattan yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
48'Karabükspor gole çok yaklaştı. Ceza alanına yüksek gönderilen topta Akpala, topu kontrol etti, dönüp vuruşunu yaptı ama Volkan son anda topu kornere gönderdi.
47'Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Emenike, sol kanattan ceza alanına girip sağ ayak içiyle kesme bir vuruş yaptı ama top üstten dışarıya gitti.
46'İkinci yarı Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla başladı.
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
D.A.İlk yarıda son düdük geldi ve ilk yarı sona erdi.
45'İlk yarının sonuna 1 dakika ilave edildi.
44'Karabükspor gole çok yaklaştı. Furkan'ın sağ kanattan kale sahasına ortasında Hamroun yakın mesafeden topa dokunamadı.
43'Ev sahibi ekip bu kez sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada herkesi geçen top diğer kanattan taca çıktı.
42'Karabükspor sağ kanattan köşe vuruşu kullandı ama İshak ve Ahmet İlhan'ın paslaşmasında bir anlaşmazlık yaşandı.
41'Emmanuel Emenike, eski takımı Karabükspor'a attığı golün ardından sevinmedi.
40'Fenerbahçeli oyuncular kısa paslarla rakip ceza alanı önüne kadar gitti ve en son Cristian'ın pasıyla ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Emenike'nin sert şutu ağlarla buluştu.
40'GOL! Emmanuel Emenike
39'Fenerbahçe'nin rakip kalede beraberlik arayışları sürüyor. Karabükspor daha çok kontra atak oyununa dönmüş bir görüntüde.
38'Fenerbahçe, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Cristian, topa vururken ayağı kaydı ve topta dışarıya gitti.
37'Gelişen Karabükspor atağında sağ kanatta topla buluşan Uğur'un ceza alanına ortasında İlhan top müsait durumda yükselmek istedi ama zamanlamasını iyi ayarlayamayınca top dışarıya gitti.
36'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma zor da olsa topu uzaklaştırdı.
35'Bir başka Fenerbahçe atağında Sow'un sol kanattaki Caner'e pasında Ahmet İlhan araya girip topu kornere gönderdi.
34'Topla oynama oranlarında Fenerbahçe'nin Karabükspor'a oranla %56'ya %44 üstünlüğü bulunuyor.
33'Tehlikeli gelişen Fenerbahçe atağında sol kanattan ceza alanına yapılan ortada top Emenike'nin kafasını sıyırıp yandan dışarıya gitti.
32'Kullanılan serbest vuruşta Yiğit'in ceza alanına ortasında herkesi aşan top kaleci Volkan'a kadar geldi.
31'Bu kez Karabükspor kontra atağını eliyle kesen Mehmet Topal sarı kartı gören isim oldu.
30'Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Caner'in uzak kale direğine ortasında Emenike topu ağlara gönderdi ama ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı.
29'Fenerbahçe karşı atağında Cristian'ın pasıyla sağ kantta son çizgiye kadar inen Gökhan topu içeriye çevirdi ama savunmada Yiğit topu uzaklaştırdı.
28'Sol kanattan gelişen Karabükspor atağında Hamroun'un ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
26'Fenerbahçe sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Alves'in kafa vuruşu savunmaya takıldı ve oluşan karambolde savunma topu uzaklaştırdı.
25'Fenerbahçe kontra atağını orta yuvarlak içinde kesen Samba Sow,sarı kart gördü.
24'Orta alanda topla buluşan Caner'in ceza alanına yükselttiği topta Karabükspor savunması topu uzaklaştırdı.
23'Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Egemen'in sert kafa vuruşu kaleci Waterman'da kaldı.
22'Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Caner, ceza alanına sert bir orta kesti ve son anda Mabiala, topu kornere gönderdi.
21'Ev sahibi ekip rakip yarı alanın ortalarından serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada İlhan Parlak ve kaleci Volkan topa birlikte yükseldiler ve top İlhan'dan dışarıya gitti.
20'Fenerbahçe'de Mehmet Topal bir sakatlık geçirdi ve şu anda tedavisi yapılıyor.
19'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.
18'Karabükspor kontra atağında Furkan'ın ceza alanına gönderdiği topta savunmada topu kornere gönderdi.
17'Köşe gönderine yakın bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Cristian'ın Gökhan'a yerden pasında Gökhan'ın sert şutu savunmadan döndü.
16'Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Emenike, Yiğit'ten sıyrılmak isterken yerde kaldı karar serbest vuruş.
15'Fenerbahçe, gelen golün ardında rakip yarı alanda baskı yapıyor.
14'Fenerbahçe baskılı oynadığı dakikalarda bir anlık hatayla golü kalesinde gördü.
13'Crisrian'ın bir anlık hatasında faydalanan Samba Sow, topu alıp sol çaprazdan ceza alanına hareketlenen Akpala'ya pasını attı. Akpala ceza alanına girip karşı karşıya vuruşunda Volkan topu çeldi ama ikinci pozisyonda Akpala topu boş kaleye gönderdi.
13'GOL! Joseph Akpala
12'Gelişen Fenerbahçe atağında Gökhan'ın sağ kanattan ceza alanına ortasında Emenike'nin kafa vuruşu yandan dışarıya çıktı.
11'Fenerbahçe kendi yarı sahasında pas yaparak yeni bir atak gerçekleştirmeye hazırlanıyor.
10'Karabükspor kendi yarı sahasından uzun topla çıktı fakat Bruno Alves tehlkike oluşturmasına izin vermedi
9'Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında topu Karabük savunması kesti.
8'Sarı-lacivertliler kendi yarı sahasında pas yaparak rakibi üstüne çekmeye çalışıyor.
7'Kullanılan köşe vuruşunda topa gelişine sert bir şut çıkarmak isteyen İlhan Parlak sonuç alamadı.
6'Ahmet İlhan'la hızlı çıkan Karabükspor sol kanattan etkili bir atak gerçekleştirdi. Fakat araya giren Alves tehlikeyi önledi. Korner Karabükspor'un...
5'Gelişen Fenerbahçe atağında Cristian topu Alper'le buluşturmak istedi fakat araya Karabük savunması girdi. Hızlı atak başladı.
4'Sağ kanatta Bruno Alves ile mücadele eden Akpala arasında tartışma çıktı. Oyun bir süreliğine durdu.
2'Sarı-lacivertliler orta sahadan uzun pasla topu Emenike ile buluşturmak istedi ama Karabük savunması çok dikkatli.
1'Gelişen Karabükspor atağında ev sahibi ekip sağ kanattan tehlikeli bir atak oluşturmak istedi fakat başarılı olamadı.
1'Karşılaşma Karabüksporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...