Fenerbahçe kafilesi Kayseri'ye gitti

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe kafilesi Kayseri'ye gitti

SPOR Haberleri  / AA

Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Meireles, Alves, Gökhan Gönül ile Yobo kadroya alınmadı

Fenerbahçe Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'de yarın Kayseri Erciyesspor ile yapacağı karşılaşma için Kayseri'ye gitti.
Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Kayseri'ye hareket eden sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Raul Meireles, Bruno Alves, Gökhan Gönül ile Joseph Yobo kadroya alınmadı. Sakatlığı geçen Mehmet Topal ise Kayseri'ye giden kafilede
yer aldı. Fenerbahçe'nin Kayseri'ye götürdüğü 19 kişilik futbolcu kadrosunda şu isimler yer alıyor: Volkan Demirel, Mert Günok, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Michal Kadlec, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Cristian Baroni, Mehmet Topal, Salih Uçan, Samuel Holmen, Alper Potuk, Mehmet Topuz, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Caner Erkin, Emmanuel Emenike, Pierre Webo. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Kayseri Erciyesspor-Fenerbahçe maçını hakem Halis Özkahya yönetecek.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...